Jump to content

Auto AFK kick.


Kiwi

Recommended Posts

Понеже докато не пусна тема никой няма да се сети да оправи проблема... 
Много важен проблем, когато отидеш спектатор играта започва да те засича за афк, и да сменяш играчи, камера и т.н. оправия няма. След около 2-3 минути киква. Голям е проблема с чийтърите, като няма как да бъдат заснети и качени тук, а след това получавам отговор от админ "Другия път му направи демо и го качи".  Надявам се да бъде оправен скоро понеже заради това се изпускат вече около 4-5 хакера.

  • Харесвам 3
  • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

Предполагам си бил ВИП или нещо от сорта и си имал флага, който те защитава от кика. Като цяло ако директно влезеш в игра като спектатор не киква, но влезеш ли след като си играл те гони след 2-3 минутки.

Link to comment
Share on other sites

И вчера съм стоял на два-три пъти спек за около 3-4 минути за да говоря по телефона, а и днес също ми се наложи и не съм получавал кик и тн. Днес почти цял мап съм бил спек с админския ник и също не съм получавал кик. Или системата има респект към мен и не ме бара или явно действително не при всички се случва това :) 

Link to comment
Share on other sites

Цялата работа е ,че сървъра "kick" играчи (обикновени) без имунитет , защото сигурно самия сървър е така направен против "Flood" и тем подобни. А ние администраторите можем да стоим без ограничено време.

Link to comment
Share on other sites

Ти май не ме разбра. Аз играя в тази верига от една година и през тази една година аз такъв проблем не съм получавал. Имам приятели - също в тази верига, които също не са имали такъв проблем. 

Link to comment
Share on other sites

Това не е проблем или бъг, а времето във плъгина за обикновените играчи е намален за разлика от на админите... Времето ще се увеличи още  със 2 минути (общо 4 минути). 

Edited by - Law
  • Харесвам 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...