Darkorbit_1994 Публикувано Септември 4, 2018 Share Публикувано Септември 4, 2018 1. Име и Фамилия: Иван Александров 2. Години: 24 3. Град: София 4. Skype за връзка: не ползвам, но при нужда ще създам.. 5. Били ли сте Администратор досега? Да 6. Къде и за колко време? Бил съм админ в най-големите цс вериги 7. От колко време играете в нашите сървъри? В Gametracker Minutes Played= ? - Може би около година 26 Darkorbit 9826 154.27 1.06 524 Darkorbit 1863 32.18 0.96 70 Darkorbit 1257 41.32 0.51 И горе-долу още толкова, защото по принцип не играя с main никовете си, а със случайни като Player и разни такива, защото отнасям много клетви и не ми е много приятно.. 8. В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? Dust 2 #2 9. По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? час-два.. три , според зависи графикът ми 10. Можете ли да работите в екип? Да 11. Познавате ли amx командите? Да 12. Имате ли проблеми с нервите? Не 13. С какъв псевдоним/име/Nikcname играете? Darkorbit Искам да стана админ не за да се доказвам на някого, а защото просто се излива много хейт основно върху мен, а и върху останали играчи и е хубаво да се вкара малко ред.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathrine. Публикувано Септември 4, 2018 Share Публикувано Септември 4, 2018 Имаш твърдо ДА от мен! Сериозен, не съм те виждала да обиждаш или пък да се заяждаш с някого, а точно обратното - казваш им да не го правят. Винаги пишеш във форума, когато има някакъв проблем в сървъра. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Станчев Публикувано Септември 4, 2018 Share Публикувано Септември 4, 2018 ЗА! Пича е редовен и не съм го виждал да обижда никога... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Септември 4, 2018 Share Публикувано Септември 4, 2018 От мен ДА когато и да намина през сървъра си играеш за кеф и не създаваш проблеми . Успех !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivelina Публикувано Септември 4, 2018 Share Публикувано Септември 4, 2018 За. Сериозен човек си, виждала съм поведението ти в сървъра, никакви обиди,псувни и т.н. от твоя страна, прилично държание , дано да ти се даде шанс 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Септември 4, 2018 Share Публикувано Септември 4, 2018 Одобрен. Утре ще ти добавя права, щото съм скапан ся, бебока ми е в едната ръка а в другата телефона пък ми трябва комп за целта, щото от него ми е по-лесно. Поздрави. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts