Jump to content

Какво е за вас "свободата"?


Ivelina

Recommended Posts

1. Когато чуя думата "Свобода" и чувствам щастие за мен и двете вървят заедно. Според мен тя може да се изрази по различен начин , тя е вътре в нас , може да не я виждаме, но я усещаме.

2.Когато чуя думата 'свобода' виждам природата, зеленината, хълмчета , животинки :Д *няма по-голяма маниачка на тема животни от мен* :hy:

Цитат

Свободата ни позволява да мечтаем, а мечтите са кръвта на нашия живот. - Алесандро Д. Авения

 

Edited by Critix
  • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 8/17/2018 at 2:14 AM, Ivelina said:

няма по-голяма маниачка на тема животни от мен

Иве, тук ще спорим.
Иначе да. За мен свободата е много важно нещо. За съжаление я нямам. Но случи ли се да отида в гора. Щстието е пълно. Надявам се тази нова година да я изкарам на поляна в Родопите. МИналата година, приятели пращаха снимки от Дубай с надписи "6 звезден хотел". Аз им пуснах снимка от хамака си в гората с надпис "милион звезден хотел". Вярно е, че съм обиколила цял свят, дори на 13 часа разлика от България. Но това е щастието - природата, балкана, морето, растения, животни.

Link to comment
Share on other sites

За всеки представата за свобода е различна...За мен свободата означава  да си независим и да не се ограничаваш от нищо или някой  и остава само да си следваме мечтите. За съжаление обаче живеем в забързано ежедневие и  прекалено много неща ни ограничават. 

 @Katerina  Разбрах те  и съм съгласен,че свободата и щастието вървят ръка за ръка. и че много често това е свързано с дребни неща най обикновенни. Хубаво е да си имаме и някой да споделим това щастие,тогава става и общо.Аз днес например си ходя и забелязах едно детенце с патерици двама доктори го придържаха а то се мъчеше да ходи,и явно изпитваше болка,но все пак се радваше на слънцето с усмивка и на това, че е сред хора,а  аз се ядосвах повече от него и псувам че съм настъпил лайно... 

Link to comment
Share on other sites

Преди 4 минути, Critix said:

и псувам че съм настъпил лайно... 

Пусни тото :)

Така е. За съжаление всеки се оплаква от положението в България. А тук почти всяко семейство има поне 2 коли. Първолаците са със смарт телфони на училище... Повечето не осъзнават, че сме на "The best place in the world"


https://debati.bg/tova-e-nay-zloveshtata-snimka-avtorat-y-poluchava-pulitsar-no-se-samoubiva-sled-tova/


http://www.bnews.bg/article/234016-pokartitelno_dete_pie_voda_ot_lokvite_zashtoto

Link to comment
Share on other sites

Това е така , защото

 това е свободата ..... и да съгласен съм не всичко е пари , но когато нямаш и колкото и да блъскаш .. фактите си остават факти . Чуствайте се свободни :D " психически " .. физически всички сме роби ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...