Jump to content

Оплакване от Бан


leonardo

Recommended Posts

1. son of hager
2. AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Critix. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname: son of hager 
[AMXBans] Reason: 'Aim' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg 
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' 
[AMXBans] Your IP: '89.106.97.154' 
[AMXBans] ========================================
3. https://ndox.abv.bg/download?id=dd8d5a91f1
4. Dust2Only #1 

Edited by leonardo
Link to comment
Share on other sites

Имаш 2 страници банлист,не си ли малко нагъл и оплакване да пускаш.Това ,че кротуваш само защото има админи в играта не означава че няма да литнеш  като твоите приятели.Кой от вас искаше да спира сървъра,вече ви обърках ..Защо като изяде 50 бан-а за 1 седмица не пусна оплакване ????????.  Ммм ???

Edited by Critix
Link to comment
Share on other sites

Това с моите ''приятелчета'' , да не ме бъркаш пак с някои от тях щото аз тука 50 бана нямам нито съм играл преди седмици пак ми става смешно кротувам когато има админ ли? аз не пиша в чата първо с повечето играчи освен с моите 1-2 аверчета , дето ги знам това е доста банчета "маи" сa яли приятелчетата ми уж нали така ги определяш щом ми лафиш и бъркаш с тях xaxa ; ) 

Edited by leonardo
Link to comment
Share on other sites

ХАХАХ какво steam id след като аз пукам през 'valve' steamche нямам от близо 1 месец и кусур през това "ip" едва ли имам 50 бана освен когато са ме баннали като съм пукал през зала заради "1 приятел" с които не можехте да се справите и почваше да ми копира никчето ,че да се объркате още повече та тогава изядох 1 банче вместо него щот нали " аз съм бил копирал ника" , както и да е интересно ми е ся аимчето къде си го видял и как ще влизам ако това ip е баннато xaxaa : )

Link to comment
Share on other sites

Най-вероятно нямам право да пиша като потребител в тази тема? Но ще изкажа безпристрастното си мнение ( ако искате го махнете)

Админа прекъсва играта на въпросния " son of hager "    със "slay" и започва да му задава въпроси за "ланския сняг" !!! Абсолютно недопустимо. Когато и да му пишеш на лично той ще го види. Защо го слейваш, можеше направо да го баннеш?

Ако играча има перманентен или какъвто и да е НЕ изтекъл бан, причината за бана трябва да е точно такава., а тя не е. Тоест, бана е грешен.

И трето, на демото на играча няма игра с AIM.  Отново бана е грешен.  Освен ако на демото на админа не се вижда нещо различно, но се съмнявам да има такова.

Приятен ден.

 

 

Edited by Tomislav Yolov
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...