Guest CZ Plamen Публикувано Август 10, 2018 Share Публикувано Август 10, 2018 Днеска въпросните 2-ма играчи (Клаус и Мармаладки) които се виждат на демото и на снимките се правеха на Админчета в сървъра и кикваха играчи. Дори и мен преди да направя това демо. Кикванията ми бяха поне 6 пъти в рамките на 5 мин. Загледайте се в средата на монитора. Там се изписва когато даден играч бъде кикнат. МОЛЯ да се вземе адекватно решение и да се отстрани проблема - ИГРАЧИТЕ ! Докладвал съм 1 000 000 пъти за въпросното лице Клаус и никой нищо .... Веригата вместо да върви на горе то тя деградира с нямането на активни админи и компетентни хора.... Не го приемайте като обида ! В тая верига съм от 5 години като цяло и играя само тук ! Дори и когато имахме лоши моменти , търкания и т.н пак съм тук ! ИСКАМ ВНИМАНИЕ И РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ! Не само да се замазват ситуациите. Линк за сваляне на демото - Демо Линк за сваляне на снимка - Снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
TexHo Публикувано Август 10, 2018 Share Публикувано Август 10, 2018 И аз да се включа към тази тема. Аз също бях в играта по това време и бях кикнат 3-4 пъти! Въпросното лице - Klaus е проблемен играч. През деня когато няма админи не спира да обижда и заплашва хората, а вечерта когато админите са вътре е тих и скромен. Пита те дали си много отворен, дали искаш да ти спре тока и това всичкото е системно... Мен лично ме заплашваше, че ще дойде да ме бие. Аз с удоволствие му дадох адреса си Нека се вземат мерки! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Август 10, 2018 Share Публикувано Август 10, 2018 Баннът е. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Yolov Публикувано Август 11, 2018 Share Публикувано Август 11, 2018 преди 22 часа, TexHo said: И аз да се включа към тази тема. Аз също бях в играта по това време и бях кикнат 3-4 пъти! Въпросното лице - Klaus е проблемен играч. През деня когато няма админи не спира да обижда и заплашва хората, а вечерта когато админите са вътре е тих и скромен. Пита те дали си много отворен, дали искаш да ти спре тока и това всичкото е системно... Мен лично ме заплашваше, че ще дойде да ме бие. Аз с удоволствие му дадох адреса си Нека се вземат мерки! Виртуални нинджи! Много ги обичам. Да му дам и моя адрес За седем месеца Klaus, не съм го засичал да се държи по този начин, поне, не вечер. Явно през деня му се "включва" Другото "АЗ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts