Jump to content

Предложение за Онлайн/Лан Турнир!


Tigaranasedemtemoreta

Recommended Posts

Предложението ми е да направя/направим Онлайн или направо Лан турнир. Това няма да е лесно, но ще привлече доста нови играчи. За целта ще е нужно поне 5 сериозни човека от Екипа, които да ръководят и наблюдават как ще протече Турнира. Аз съм организирал по-рано, правил съм, и отново бих се захванал, ако е нужно мога да сформирам и малък Екип от 5+1(аз). След което да обмислим добре Правилата, Организацията - как, къде и по-кое време ще е най-удачно да започнем провеждането на един Хубав Old SCHOOL TOURNIR 5on5 !!! Лично аз и хора от Екипа ще одобряваме кои отбори и кои играчи ще играят. Всички които искат да участват ще трябва да бъдат със Стийм. За чиста и честна игра!!! И друго имам какво да кажа, но нека да видим дали ще има интерес първо, дори да няма След 2 месеца ще направим отново предложение, когато вече в приключило Лятото, всеки се е прибрал у тях си, учениците са започнали и т.н. 
По-точно предложение:
1. Турнир 5он5 със (16/32 отбора) в началото/средата на Октомври (01.10-15.10.2018).
2. Турнир 2он2 -------------------------------------------------------------------
3. Турнир 1он1 -------------------------------------------------------------------
Където има най-много интерес, там ще насочим Вниманието ни! => Провеждането на Турнира.
Ако Шефовете позволят мога да се опитам да организирам през по-голямата част от зимата, считано от Октомври - Март , всеки месец по-едно Турнирче. За забавление и изпускане на парата..

:more_bg:Ако може Модератор да Добави Анкета,
Благодаря!:first:

  • Харесвам 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

преди 1 час, Critix said:

Зимата си има традиционен турнир. Да се види кой е най-добър през годината ,за сега не виждам да се съберат достатъчно хора...:fighting0023:

То сега е ясно, но да речем на есен, написал съм през кое време обмислям да организираме, с Ваша помощ, ако и Екипа е съгласен. :)

Link to comment
Share on other sites

като човек който се занимава с организация на лан и онлайн турнири ще ти кажа, че си в голяма грешка... цитирам "Всички които искат да участват ще трябва да бъдат със Стийм. За чиста и честна игра!!! 
1 - едва ли ще се съберат 16 отбора със стийм само ...
2 - това е голяма глупости да си мислиш, че стийм ти гарантира нещо.. вече има повече хакове за стийм от колкото за "non steam" ... :) преди се занимавах сам да правя тия работи но последно време няма никакво време + че хората не ценят нищо ~_~ 

  • Благодаря 1
Link to comment
Share on other sites

Малко офтопик, това е голяма глупости да си мислиш, че стийм ти гарантира нещо.. вече има повече хакове за стийм от колкото за "non steam - хахахахахахаха, така е прав си, 

Link to comment
Share on other sites

@Tigaranasedemtemoreta , ако имаш желание зимата ще имаш възможност да организираш турнир,когато по традиция има повече играчи. Ние ще помагаме с каквото можем . 

Поздрави, 

Ключ.

Edited by Critix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...