Jump to content

Оплакване от несправедлив бан - Don lapence


lapence

Recommended Posts

1.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Katerina
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg
[AMXBans] Reason: ',,,,'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:420567672'
[AMXBans] Your IP: '130.204.27.191'
[AMXBans] ===============================================
 

2. https://ndox.abv.bg/download?id=502be90db9

Link to comment
Share on other sites

Дребните душици като теб. Ти и твоите приятелчета си мислите, че сте голяма работа ли? Влизате, плашите ме с отнемане на правата. Пречите на играта на хората, псувате като каруцари, презареждате след гаг и тн. Най-важното е, че всички до един сте пухльовци и каквито сте тук, такива сте и в живота. Нито мъжко държане, нито женско. Как им викаха на такива? Влизате ми дружинка загубеняци и си мислите, че сте голяма работа? Дребни душици им викам на такива като теб. Аз имам повече достойнство от всичките дето влязахте и си мислихте, че сте голямата работа. Нали щяхте да ми сривате нета? Едно знай. Нито за нета ще ме боли, нито за правата ми като админ, когато защитавам онова което е правилно. Нито угризения ще ме мъчат, нито ще те мисля. Аз продължавам напред, ти тъпчеш на място, копаеш дупка и си мяташ на гърба. За съжаление си и приятелчетата ти също.
Хайде със здраве. И следващия път пак ме заплашвайте и наричайте.

Edited by Katerina
  • Харесвам 5
Link to comment
Share on other sites

Това със flooda на нета и отнемането на права отдавна не е на мода,дори избиването на комплекси във игрите също.Не е за перманентен бан (може би за седмица най - много)....но отношението и поведението след това едва ли ще се променят.

Link to comment
Share on other sites

Само да добавя,че този играч е един от най - отвратителните същества от една друга верига. Няма да назовавм име на веригата.За него не Перм направо до живот трябва да му е бана,защото е динамичен и на мен ми е спирал интернета голяма отрепка е псува , обижда и какво ли още не !!

Edited by b0TL!k3_1926
  • Харесвам 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...