lapence Публикувано Юли 24, 2018 Share Публикувано Юли 24, 2018 1. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Katerina [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg [AMXBans] Reason: ',,,,' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:420567672' [AMXBans] Your IP: '130.204.27.191' [AMXBans] =============================================== 2. https://ndox.abv.bg/download?id=502be90db9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Публикувано Юли 24, 2018 Share Публикувано Юли 24, 2018 (edited) Дребните душици като теб. Ти и твоите приятелчета си мислите, че сте голяма работа ли? Влизате, плашите ме с отнемане на правата. Пречите на играта на хората, псувате като каруцари, презареждате след гаг и тн. Най-важното е, че всички до един сте пухльовци и каквито сте тук, такива сте и в живота. Нито мъжко държане, нито женско. Как им викаха на такива? Влизате ми дружинка загубеняци и си мислите, че сте голяма работа? Дребни душици им викам на такива като теб. Аз имам повече достойнство от всичките дето влязахте и си мислихте, че сте голямата работа. Нали щяхте да ми сривате нета? Едно знай. Нито за нета ще ме боли, нито за правата ми като админ, когато защитавам онова което е правилно. Нито угризения ще ме мъчат, нито ще те мисля. Аз продължавам напред, ти тъпчеш на място, копаеш дупка и си мяташ на гърба. За съжаление си и приятелчетата ти също. Хайде със здраве. И следващия път пак ме заплашвайте и наричайте. Edited Юли 24, 2018 by Katerina 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Юли 24, 2018 Share Публикувано Юли 24, 2018 Това със flooda на нета и отнемането на права отдавна не е на мода,дори избиването на комплекси във игрите също.Не е за перманентен бан (може би за седмица най - много)....но отношението и поведението след това едва ли ще се променят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Юли 24, 2018 Share Публикувано Юли 24, 2018 (edited) Само да добавя,че този играч е един от най - отвратителните същества от една друга верига. Няма да назовавм име на веригата.За него не Перм направо до живот трябва да му е бана,защото е динамичен и на мен ми е спирал интернета голяма отрепка е псува , обижда и какво ли още не !! Edited Юли 24, 2018 by b0TL!k3_1926 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sestrata na doktora Публикувано Юли 24, 2018 Share Публикувано Юли 24, 2018 Както написах в чата по-рано,за такива вовеки веков ! Не е единствен ,има още като него,но от някъде трябва да се започне Детска им работа 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Юли 24, 2018 Share Публикувано Юли 24, 2018 Въобще защо си пуснал оплакване след като псувате,пускате музика, ползвате хакове и т.н.? Събери си парцалите и си търсете друго място за игра! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts