Jump to content

Проблем свързан със скинове.


BeautifulMess c(:

Recommended Posts

Здравейте,

Свалих си скинове на играчи ( CT,T ) и уж направих всичко,което пишеше, за да съм със тях ,но отново като играя съм със старите, а по-големия проблем е ,че не мога да вляза в cs-a. Това са въпросните скинове,които свалих ( http://cs-bg.info/skin/2823 ) , а това е проблемът,който ми се появява и не ми дава да вляза в cs ( http://prikachi.com/images.php?images/800/7723800D.jpg ). Какво да направя,за да мога да си играя и да не се появява този проблем.

Благодаря!

П.П Забравих да спомена,че изтрих въпросните файлове,който ми излизат като грешка ( в случая на снимката model/player/artic/artic.mdl ) , но така изтривам самия скин и отново съм със старите скинове.

Link to comment
Share on other sites

Това направи ли го ?

Стъпка 4: Отворете папката models. Тук се поставят скиновете. Поставяте всички .mdl файлове в папка cstrike\models, а в случай че сте изтеглили скин на играч, в случая, скин на leet терорист се поставя в cstrike\models\player\leet\.

П.С. Сега видях , че си със Секторския цс .. провери на папката cstrike дали не е сложена отметката на r ead only.

Link to comment
Share on other sites

Не съм слагал във cstrike/models , а ги добавих само във cstrike/models/player и съответно artic/terror/gsgn... трябва ли да ги добавя в cstrike/models ?

Благодаря, за бързия отговор. :)

Ето снимка не виждам някъде read only .. http://prikachi.com/images.php?images/847/7723847a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Да, има отметка на R ead Only.

Махни я тази отметка и направи същата операция със поставянето на скиновете на ново. Ако не стане ти препоръчвам да си смениш цс-а . Свали си Warzone final от замундата , ако не стане ! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...