Димитър Станчев Публикувано Юни 11, 2018 Share Публикувано Юни 11, 2018 Киква ме на всеки 5 минути и ми пише: "You have been disconnected from the server Reason: Kicked for move commands flooding (burst)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
no sleep Публикувано Юни 12, 2018 Share Публикувано Юни 12, 2018 (edited) Имаш проблеми с випа пишеш ли setinfo _pw "pass" ? Edited Юни 12, 2018 by no sleep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Юни 12, 2018 Share Публикувано Юни 12, 2018 (edited) Киква го човека за флуд , не знам какво общо има с випа... Има или някакъв скрипт или хак, или ползва фест рън и т.н. Може да е от някакъв slowhack, ако влиза по странни сървъри. Да си изтрие цефегетата от играта и да влезе пак в сървъра, за да види как ще е след това и дали още ще го има проблема. Edited Юни 12, 2018 by Jane Doe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Публикувано Юни 12, 2018 Share Публикувано Юни 12, 2018 мен ако ме питате преинстал е най добре и после ако ползва некви забранеи щуротийки да си свали още един ''ЦС'' и от него само да си ги ползва в другите сървърчета а тука да си влиза с чистия ''ЦС'' аз поне съм тама 3 версийки си имам ха-ха-ха 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Юни 13, 2018 Share Публикувано Юни 13, 2018 Ми не .. това става само ако играча има кофти връзка и се получава така че на веднъж предава много данни на сървъра . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Станчев Публикувано Юни 13, 2018 Author Share Публикувано Юни 13, 2018 Май че наистина е от връзката... то тва се случва само когато интернета ми е супер слаб... Нямам цефегета и никви плъгове от други сървъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Публикувано Юни 13, 2018 Share Публикувано Юни 13, 2018 Станчев е един от малкото точни и готини играчи във Веригата тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Публикувано Юни 13, 2018 Share Публикувано Юни 13, 2018 преди 13 часа, VooDoo said: мен ако ме питате преинстал е най добре и после ако ползва некви забранеи щуротийки да си свали още един ''ЦС'' и от него само да си ги ползва в другите сървърчета а тука да си влиза с чистия ''ЦС'' аз поне съм тама 3 версийки си имам ха-ха-ха е ти имаш 3 ЦС защото си с хак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Юни 13, 2018 Share Публикувано Юни 13, 2018 Преди 41 минути, Димитър Станчев said: Май че наистина е от връзката... то тва се случва само когато интернета ми е супер слаб... Нямам цефегета и никви плъгове от други сървъри Не съществува фпс игра без цефеге. По принцип всеки би ти казал най-напред , че е от нета ти, връзката и т.н. Но ти си написал , че това се случва през пет минути , а не само когато връзката ти е слаба. Обеснявайте нещата по-ясно, за да може да ви се помогне адекватно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuffyDuck Публикувано Юни 13, 2018 Share Публикувано Юни 13, 2018 преди 2 часа, Jane Doe said: Не съществува фпс игра без цефеге. По принцип всеки би ти казал най-напред , че е от нета ти, връзката и т.н. Но ти си написал , че това се случва през пет минути , а не само когато връзката ти е слаба. Обеснявайте нещата по-ясно, за да може да ви се помогне адекватно. Нали точно за това пише тема, защото не знае от какво е? И мисълта му беше, че играта не му е заразена от други сървъри и не му е прецакан самия конфиг. Пп: Доста адекватно е обяснил всичко. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts