PROPOVEDNIKA S KALASHA Публикувано Юни 9, 2018 Share Публикувано Юни 9, 2018 BUILD 1486 SERVER (0 CRC) Server # 1012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Zangieff. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: iznasilvacha na maikati [AMXBans] Reason: 'nickname' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1036467399' [AMXBans] Your IP: '77.71.49.34' [AMXBans] =============================================== https://drive.google.com/file/d/1lK8bbIebFVPDz7eapX86NfGPl2ySNOet/view?usp=sharing Ще можете ли да ми премахнете бана че заради брат ми ме баннаха той ми смени името и за това съм на това дередже! Ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italy Публикувано Юни 10, 2018 Share Публикувано Юни 10, 2018 Има си правила щом са нарушени и сте наказан/и е ималко за какво случеят никат ние от каде да знаем дали си ти или брат ти ако е той сарди се на него !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROPOVEDNIKA S KALASHA Публикувано Юни 11, 2018 Author Share Публикувано Юни 11, 2018 (edited) значи заради един ник ми правите бахти проблема добре тогава заминав си тогава и ви казвам МАЙНАТА ВИ Edited Юни 11, 2018 by - Law Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts