VooDoo Публикувано Юни 6, 2018 Share Публикувано Юни 6, 2018 1.Име и Фамилия: Димитър Цанев 2.Години: 33 още малко 34 3.Град: Варна,Сандански 4.Skype за връзка: m_skofild_13 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? да бил съм в тази верига за 1 месец 6.От колко време играете в нашите сървъри? 38682 min. https://www.gametracker.com/player/VooDoo/79.124.59.244:27016/ 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | Dust2 Arena [HLstatsX] #1 или по възможност Сървър Админ 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 2 часа мин. а когато мога стоя по цял ден в сървърите9.Можете ли да работите в екип? Да 10.Познавате ли амх командите? Да 11.Имате ли проблеми с нервите? ''леко'' но винаги съм се справял с това Явление Психика 12.С какъв псевдоним играете? VooDoo Важно 7.Когато бях пом.Админ винаги ме питаха дали имам права за другите сървъри защото имаше хора които не се държаха добре и взе още ме питат имам ли Права Link to comment Share on other sites More sharing options...
no sleep Публикувано Юни 6, 2018 Share Публикувано Юни 6, 2018 И така не ми каза защо ти махнаха правата? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Юни 6, 2018 Share Публикувано Юни 6, 2018 От мен имаш Против. Последния път, когато те засякох, 2 пъти те гагнах ,заради неприлично поведение от твоя страна. Не мисля,че такова държание може да те засили към екипа... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Юни 7, 2018 Share Публикувано Юни 7, 2018 Отхвърлен. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts