Jump to content

Recommended Posts

1.Име и Фамилия:  Деян Драголюбов 

2.Години: 33

3.Град: Варна 

4.Skype за връзка: cheren85 

5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?  да бил съм в тази верига  за половин година

6.От колко време играете в нашите сървъри? 978.45 hr

7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | Dust2 Arena [HLstatsX] #1

8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 12h
9.Можете ли да работите в екип?  Да 

10.Познавате ли амх командите?  Да 

11.Имате ли проблеми с нервите? НЕ 

12.С какъв псевдоним играете? [email protected]*** 

 • Харесвам 1
 • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

Много рядко пиша тук, но сега ще използвам момента, защото ми е аверче да го очерня повече отколкото е. Първото и по-важно за мен е държането ти към кака Люси - sestrata na doktora.  Това е един от малкото хора тук, който е стабилен като скала, учтива като дипломат и справедлива като никой друг. Не искам да те виждам в лоши отношения с нея, че ще ти избеля кожата ако те хвана и ще ти издера очичките :D :D:D:D:D:DВторото с което ще имаш огромен проблем. Никога не влизаш от по-слабия отбор. Еле ако те види botlike, направо ще бълва огънчета  :D:D:D:D
А заради това с кака Люси съм 50 на 50 за кандидатурата ти. Едно извинявай към нея, ще оправи моето изострено към теб внимание. за нея не знам обаче :)

 • Харесвам 2
 • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

Преди 38 минути, Critix said:

Всичко ще е една пародия... съжалявам, НЕ от мен.

На същото мнение съм - НЕ. Промяна в държанието - няма. Арогантно и надменно пак си се заяжда с играчите все още играе за статс/ранк.. въобще оправия няма да има никога.. 

 • Харесвам 2
Link to comment
Share on other sites

Както казах в предните 2-3 кандидатури,така и в тази против от мен. От както посещавам тази верига един път не съм те видял да се държиш като нормален човек. В теб кипи лигавня, детско поведение на 5 годишен. Нищо лично,но помня,че един път беше казал,че ще се промениш,до ден днешен това не се е случило,ами какво друго да кажа освен едно голямо против.Айде със здраве...

 • Харесвам 2
Link to comment
Share on other sites

Благодаря ,Кате,но не трябва да е важно,как се държи с мен,а с играчите .:) Дидо,колкото и кандидатури да пускаш,мнението ми за теб,няма да се промени,поради простата причина, че ти не  се променяш! Твърде много инфантилност носиш в съществуването си ,като възрастен човек. От това ,страдат играчите,страдаш и ти. Админа трябва да е :справедлив,търпелив,учтив ,да разбира поне малко от нечиста игра и да не влиза в спорове с играчите. Това е моето мнение,на което ти не отговаряш. Съответно,от мен имаш Не. Все пак,ти желая успех!

 • Харесвам 1
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

@[email protected]*** Ти можеш ли мъжки, ама наистина мъжки да обещаеш тук пред всички, че ще изгладиш треските които имаш за дялкане ?!?!

Ако ти се даде шанс, можеш ли да промениш всичките тези неща за които пишат по-горе другите?! Баланс-игра от по-слабите, без обиди, сериозно водене на разговори с останалите играчи в игра, отговорност, без лигавене и в чат и в игра, спазване на правила и т.н. ?!?!

М? Напиши с няколко реда какво мислиш по въпросите ми?

 • Харесвам 2
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...