Jump to content

~shalqlq

Recommended Posts

Можех да пиша лс ,но предпочитам да е тук!
Искрено благодаря на хората,които ме забавляваха и с които съм се смяла от сърце от 2015г. до сега. :wub:  Има много готини и достойни хора тук,но не всички са такива. Именно за това искам да се откажа от правата си и като цяло от тази верига, защо разбрах последната година, че дори и да си прав и да не си правил нещо нередно се толерират и поддържат други същества наречени ,,хора,, които си печелят доверие и гръб по друг долнопробен начин. Винаги се кефех на веригата на поддържането и на повечето админи тук, но не мога да скрия , че съм силно разочарована от постъпките на някои хора които си влияят от други, защото явно са безхарактерни.. както преди така и сега. Винаги е имало такива хора и ситуации и винаги ще има, но не желая да бъда част от това вече. Доста хора се махнаха от тук, както админи така и играчи, задайте си въпроса Г-н главен,защо е така? Защото от край време е пълна анархия ,визирам както и сървърите така и хората, които играят и ги поддържат. Тук на почит са хората,които (визирам минали и сегашни ПРОДЪЛЖАВАЩИ случки) клеветят починали майки, псуват на майка, обиждат стабилно, изливат си цялото психарско и злобно поведение към другите само, защото като малки явно не са ги обичали достатъчно и сега търсят внимание озлобени към другите и вие ги подкрепяте. Съжалавам, но не съм тук за да чета и гледам тея грозни изцепки, малко се позагуби смисъла от приятната и разтоварваща игра.Тук на почит са и лъжите, интригите, а да не забравяме и зарибявките те са много важна част от тази верига. Знам, че ще има много хора, които ще се радват за това, че ще се махна, надявам се да има и такива на които ще липсвам мъничко, важното за мен е ,че бях честна и директна с всеки , който си го заслужи.
Явно проституцията и простотията тук вървят ръка за ръка и са непобедими! Мога да си изпрося някой бан с тея мои думи,защото ппц истината не се нрави на никого,но не ми пука така или иначе се махам!
П.с.1 - коментарчета от рода на ,,оо то не е така,, защитавайки споменатите хора и т.н. не ме инт за това си ги спестете.
П.с.2 - мисля, че стана ясно вече, но все пак главен като види това ,може спокойно да ми махне правата. :)

  • Харесвам 6
  • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...