danceclubmania Публикувано Май 25, 2018 Share Публикувано Май 25, 2018 1. Име и Фамилия: Атанас Къналиев 2. Години: 25 3. Град: Свиленград 4. Skype за връзка: predator.shampion 5. Били ли сте Администратор досега? да бях сървър админ v bulletplay 6. Къде и за колко време? 3 месеца бях сървър администратор и после главния спря форума 7. От колко време играете в нашите сървъри? В Gametracker Minutes Played= ? https://www.gametracker.com/player/xxNobody%20Can%20Drag%20Me%20Downxx/79.124.59.244:27015/ 8. В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | Dust2Respawn [ArmyRanks] 9. По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? 5 часа на ден 10. Можете ли да работите в екип? Да 11. Познавате ли amx командите? Да 12. Имате ли проблеми с нервите? Не 13. С какъв псевдоним/име/Nikcname играете? xxNobody Can Drag Me Downxx Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Me Публикувано Май 26, 2018 Share Публикувано Май 26, 2018 Против. 2 дена в сървъра, 1 мнение във форума и кандидатура. Бъди редовен, пусни някой друг доклад и опитай пак Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Май 26, 2018 Share Публикувано Май 26, 2018 За сега НЕ от мен Съгласен съм с Just Me Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sestrata na doktora Публикувано Май 26, 2018 Share Публикувано Май 26, 2018 За първи път виждам този ник . Поиграй още малко,бъди разумен и с добро поведение играч,и отново пусни кандидатура ако не бъде приета сега. Давам ти Не,тъй като нямам мнение за теб в игра. Успех Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
no sleep Публикувано Май 27, 2018 Share Публикувано Май 27, 2018 Не и от мен и аз не съм те засичал Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Публикувано Май 27, 2018 Share Публикувано Май 27, 2018 има си правила когато отговаряш на тях тогава.за сега НЕ Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Юни 6, 2018 Share Публикувано Юни 6, 2018 Отхвърлен ! 2 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts