Jump to content

Безмислен бан


6ekata

Recommended Posts

Не ме карай да ти отговарям на поста с твоя стил на писане-изказване с нещо от сорта: "Момченце, банчето ще си го гризкаш, защото с това именце куцо няма как да бръмчиш тук и да се правиш на интересен защото те мразя момченце." 

Намираш ли някви задявки от моя страна към теб така написан-изказан текста ?! М? 

Ако си мислиш, че най-малките деца не схващат какво точно цели името ти така написано, ще те светна, че тук се намират и "по-големи деца" които схващат за кво иде реч! Ти хубаво си ги мразиш админите, ама кой те пита? Кой те натиска та пискаш с такъв никнейм? Някой искал ли ти е мнението дали ги мразиш или не, че блестиш с това име ?! И какво против имаш причината с която те е отнесла Катерина? И бана и причината са си в норма! А това, че не е имало наказание за тоя дето е писал за майката... приеми го като недоглеждане и точка!

Напиши още един път тук във форума или в игра "админчето & админчета" и това как ги мразиш, и политаш с почивка за неопределено време, а може и завинаги !

П.П. Не ми отговаряй, защото ще заключвам, а и не ми се четат глупави оправдания и гледни точки. Приеми, че така не се прави, прочети правилата, играй си играта и си гледай кефа БЕЗ да биеш на очи и да се заяждаш с хората към които би трябвало да имаш респект!

Поздрави. 

  • Харесвам 2
  • Благодаря 3
  • ХА-ХА 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...