TDI 8 Публикувано Април 11, 2018 Share Публикувано Април 11, 2018 Кой горивен мотор предпочитате и защо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Me Публикувано Април 12, 2018 Share Публикувано Април 12, 2018 електрически Защото тук в Германия зареждането му е безплатно навсякъде, на всеки паркинг или безниностаниця. Иначе карам бензин..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no sleep Публикувано Април 12, 2018 Share Публикувано Април 12, 2018 (edited) Aз бачкам на бензиностанция и хората предпочитат повече дизел Щото има повече далавери с него Edited Април 12, 2018 by Митко Александров Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Публикувано Април 12, 2018 Share Публикувано Април 12, 2018 Бензин...по чист е от нафтата...,а не като повечето мамини синченца или някоя малка кифличка взели им скъпички автомобилчета и те сложат ГАЗ крият пълначките под брони и т.н. и вижте ме кои сам аз ..Мизерия.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Април 12, 2018 Share Публикувано Април 12, 2018 Дизел, каквото и да съм карал винаги е било дизел.. Предпочитам го поради ред причини, една от тях е въртящият момент. Но дизеловия мотор не е за всеки, иска си поддръжката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts