TDI 8 Публикувано Април 2, 2018 Share Публикувано Април 2, 2018 Първо здравейте, имам предложение да се махне касик масив от списъка, защото винаги когато го видя е празен макар и да има безплатен вип, та предложението ми е следното маха се класик масив и се добавя деатрън класик, защото много хора са недоволни, че класическия сървър се превърна в 4фън. Свидетел съм че над 10 човека махнаха сървъра от фаворитите си! Още нещо за 4фън-а предлагам да се махнат и чалга песничките, не че не слушам, но хорцата се смущават. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Април 2, 2018 Share Публикувано Април 2, 2018 Не знам колко не доволни има и къде бяха когато мода беше класически и сървъра беше празен, но сега определено влизат повече хора и става забава и песните също са сменени. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIQNKO Публикувано Април 4, 2018 Share Публикувано Април 4, 2018 Нее, стига де. Не можем да му намерим мод на този сървър, според мен сега си е супер и всяка една верига от този ранг не може да няма масив или класик сървър. Мода си е супер и постепенно ще си се напълни сървъра. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sestrata na doktora Публикувано Април 4, 2018 Share Публикувано Април 4, 2018 Честно казано,бих стояла, цял ден в класика,стига да има хора,че сама ми е скучно. Не разбирам,защо няма толко играчи там,като има разнообразни мапове и е доста по-интересно от едно и същото дъст2 ?!! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Публикувано Април 5, 2018 Share Публикувано Април 5, 2018 честно казано и аз мисля че когато се сменя мапа си е по-добре защото найстина 2-3-4 часа да играеш Дъст 2 ще ти писне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts