~shalqlq Публикувано Март 8, 2018 Share Публикувано Март 8, 2018 От известно време имам проблем с теам чата..като пиша на теам не се вижда..не знам дали всички играчи не виждат, но няколко ми се оплакаха, че не виждат какво пиша ..проверих в други сървъри и се оказа, че е така само в цс1. Ако някой знае от какво е или как да го оправя ще съм благодарна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Март 8, 2018 Share Публикувано Март 8, 2018 преди 2 часа, ~shalqlq said: От известно време имам проблем с теам чата..като пиша на теам не се вижда..не знам дали всички играчи не виждат, но няколко ми се оплакаха, че не виждат какво пиша ..проверих в други сървъри и се оказа, че е така само в цс1. Ако някой знае от какво е или как да го оправя ще съм благодарна. За кой сървър конкретно точно става въпрос или за всички ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~shalqlq Публикувано Март 8, 2018 Author Share Публикувано Март 8, 2018 Ами в д2 ми е така..после проверих и в индиата е така, предполагам че е във всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Март 8, 2018 Share Публикувано Март 8, 2018 Преди 4 минути, ~shalqlq said: Ами в д2 ми е така..после проверих и в индиата е така, предполагам че е във всички. Провери в Уар3 и ми кажи и дали там е така ? hud_saytext 1 в конзолата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~shalqlq Публикувано Март 8, 2018 Author Share Публикувано Март 8, 2018 И там е така. Единствено теам чата е така, иначе другите виждат като пиша не на теам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Март 8, 2018 Share Публикувано Март 8, 2018 Преди 31 минути, ~shalqlq said: И там е така. Единствено теам чата е така, иначе другите виждат като пиша не на теам. Ще го проверя това при първа възможност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Март 8, 2018 Share Публикувано Март 8, 2018 Това е бъг от стийма и на мен ми се е случвало. Спича от време на време и после се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeqtR Публикувано Март 8, 2018 Share Публикувано Март 8, 2018 (edited) Както каза Jiwkov цялата работа е от стийма не е от сървърите после ще се оправи след ъпдейт или го ъпдейтни ти сама и аз имах преди проблема но вече всичко е перфе. Edited Март 8, 2018 by XeqtR Link to comment Share on other sites More sharing options...
~shalqlq Публикувано Март 8, 2018 Author Share Публикувано Март 8, 2018 Ако е от стеам, защо ще е само в цс1 сървърите..не знам. Благодаря все пак, може да заключвате темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts