Jump to content

Предложения за сайта,форума и сървърите


Recommended Posts

Видяно в Мрежата :  та това което видях като идея е следното за сървърите : Когато Админ гагне даден играч гага да е валиден до рестарта на картата.Понякога играч заслужава по дълъг гаг но мисля че не всеки админ има право на командата за максималното време.Мисля че идеята е добра останалото оставям на Екипа да реши и да отсъди ЗА или Против

Link to comment
Share on other sites

Предложил съм го от тая гледна точка че когато го гагнеш е до края на мапа защото бях свидетел съжалям че немам снимка след гаг пак се почна с един играч но имах работа и не видях какво се случи но предполагам е имал по хубаво наказание после така админа избягва да гагва някого два пъти.На един нормален човек направиш ли му веднъж забележка и не се ли спре не чуе ли за кво става дума просто после наказанието му е гарантирано.

 

п.с.Към Всички Играчи това е само игра бе хора спрете с Псувните и Обидите

Edited by VooDoo
Link to comment
Share on other sites

Всички админи могат да слагат гаг за колкото си време преценят, зависи от ситуацията. Аз съм Против предложението, защото няма никакъв смисъл. Ако съм наложил 10 минутен гаг на играч и след като изтече играча продължи да псува, обижда или да се заяжда се слага нов по-дълъг гаг, като изтече и отново не си е направил поука следва бан..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Спрете всеки ден да пускате теми, в които няма никаква логика. Гаг менюто може да се използва от 1 минута до 1000000000000000000 хилядолетия. Това не е начина да бъдете активни във форума!

Отхвърля се.

  • Харесвам 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...