DuffyDuck Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 След последния ъпдейт който сте направили на сървърите, нещата са леко да кажем "сложни" и се намира някои друг неизгладен бъг. Та като например, мога да чувам и двата отбора какво си говорят, няма значение дали съм 1 или 2, или другото което е, не мога да влезна каквото ми се играе. Пускам се уж терорист, пък то ме прехвърля полицай, леко досадно така. А и да, не знам дали сте сложили някъв плугин за баланс или каквото и да е, но ме мести дори когато играя. 1 1 1 Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skindex. Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 Значи да ти обясня това е една стъпка напред със това за баланса точно във Дъст2 пък другото е простичък бъг който се променя от воице командите във конфига на сървъра Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост V.VaRBanoV Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 Just now, DuffyDuck said: След последния ъпдейт който сте направили на сървърите, нещата са леко да кажем "сложни" и се намира някои друг неизгладен бъг. Та като например, мога да чувам и двата отбора какво си говорят, няма значение дали съм 1 или 2, или другото което е, не мога да влезна каквото ми се играе. Пускам се уж терорист, пък то ме прехвърля полицай, леко досадно така. А и да, не знам дали сте сложили някъв плугин за баланс или каквото и да е, но ме мести дори когато играя. Здравей! Ще бъде оправено. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
`ColombiaNa ^.^ Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 Преди 5 минути, DuffyDuck said: След последния ъпдейт който сте направили на сървърите, нещата са леко да кажем "сложни" и се намира някои друг неизгладен бъг. Та като например, мога да чувам и двата отбора какво си говорят, няма значение дали съм 1 или 2, или другото което е, не мога да влезна каквото ми се играе. Пускам се уж терорист, пък то ме прехвърля полицай, леко досадно така. А и да, не знам дали сте сложили някъв плугин за баланс или каквото и да е, но ме мести дори когато играя. Напълно съгласна съм с теб,искам да влезна 2 да играя то ме пуска 1 нямам право на избор,а това никак не ми харесва .... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dtx Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 (edited) Евала за баланса, неприятните ранкери сами ще си отидат! За 1 рунд спирате плъгина и това е резулатата Edited Февруари 26, 2018 by dtx Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skindex. Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 Вече е премахнат баланса но мерси че писа глупости :Д Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dtx Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 Щом са глупости радвам се, че ти е забавно. Иначе то по комунизма нямаше много избор...;) Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DuffyDuck Публикувано Февруари 26, 2018 Author Share Публикувано Февруари 26, 2018 @dtx То си има избор, можеш свободно да минеш 1 или 2, то е до човек. 1 баланс не прави нищо, ако човека не го иска, защото евентуално той ще се върне към победителите, няма значение дали го е преместило или не. Винаги е било така и винаги ще е така. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dtx Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 То е така, ама тъпото е, че има много комплексирани типчета дето не могат да губят и серат нон-стоп 1 Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DuffyDuck Публикувано Март 1, 2018 Author Share Публикувано Март 1, 2018 Има бъг във вип системата, топа е прецакан и като тръгне да се сменя картата, забива за няколко минути и след това се оправя. 1 Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост