Jump to content
bbh_blocked_dnftl
Създай ново...

Заключена Някои друг бъг

DuffyDuck

Препоръчан пост

След последния ъпдейт който сте направили на сървърите, нещата са леко да кажем "сложни" и се намира някои друг неизгладен бъг. Та като например, мога да чувам и двата отбора какво си говорят, няма значение дали съм 1 или 2, или другото което е, не мога да влезна каквото ми се играе. Пускам се уж терорист, пък то ме прехвърля полицай, леко досадно така. А и да, не знам дали сте сложили някъв плугин за баланс или каквото и да е, но ме мести дори когато играя.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Upvote 1
Сподели другаде

Значи да ти обясня това е една стъпка напред със това за баланса точно във Дъст2 пък другото е простичък бъг който се променя от воице командите във конфига на сървъра :)

Сподели другаде

Just now, DuffyDuck said:

След последния ъпдейт който сте направили на сървърите, нещата са леко да кажем "сложни" и се намира някои друг неизгладен бъг. Та като например, мога да чувам и двата отбора какво си говорят, няма значение дали съм 1 или 2, или другото което е, не мога да влезна каквото ми се играе. Пускам се уж терорист, пък то ме прехвърля полицай, леко досадно така. А и да, не знам дали сте сложили някъв плугин за баланс или каквото и да е, но ме мести дори когато играя.

Здравей! Ще бъде оправено.

Сподели другаде

Преди 5 минути, DuffyDuck said:

Напълно съгласна съм с теб,искам да влезна 2 да играя то ме пуска 1 нямам право на избор,а това никак не ми харесва .... 

Сподели другаде

Евала за баланса, неприятните ранкери сами ще си отидат!

За 1 рунд спирате плъгина и това е резулатата

Edited by dtx
Сподели другаде

@dtx То си има избор, можеш свободно да минеш 1 или 2, то е до човек. 1 баланс не прави нищо, ако човека не го иска, защото евентуално той ще се върне към победителите, няма значение дали го е преместило или не. Винаги е било така и винаги ще е така. ;)

Сподели другаде

Има бъг във вип системата, топа е прецакан и като тръгне да се сменя картата, забива за няколко минути и след това се оправя.

• Upvote 1
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.
  • Създай ново...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search