Deep Blue Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 (edited) Предлагам ,когато се отвори сървър менюто да показва колко играчи има в съответния сървър. Смятам , че ще бъде полезно, за да не ти се налага да влезеш в gungamе например и да то да няма никой. За новите играчи във веригата ще бъде улеснение да видят в кои сървъри има повече играчи. Edited Февруари 24, 2018 by AVERKATA- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 не е лошо като идея но аз имам всички сървъри в цс-а и като си го пусна си давам да ми ги подрежда по брои играчи и само си давам рефреш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep Blue Публикувано Февруари 24, 2018 Author Share Публикувано Февруари 24, 2018 Преди 2 минути, ^_TH3_BlacK_DragoN_^ said: не е лошо като идея но аз имам всички сървъри в цс-а и като си го пусна си давам да ми ги подрежда по брои играчи и само си давам рефреш То и аз си ги имам ,но както казах за новите играчи ще е по-удобно. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 както казах не е лошо като идея в смисъл ЗА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skindex. Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 Съгласен съм !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Февруари 26, 2018 Share Публикувано Февруари 26, 2018 Опцията беше активна когато бяха малко по-малко сървърите,но като цяло самия плугин е доста тежък и натоварва допълнително,и за съжаление няма как да бъде добавен отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts