А.C.A.B. Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 Здравейте, имам един проблем с влизане в DeathRun Classic... При опит за влизане в конзолата ми изписва това http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1305883560 . С влизането в други сървъри (в тази верига) нямам проблеми... Благодаря за отделеното внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awaq Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 Качи си снимката ето тука ---> http://postimages.org/ , защото Съжаляваме! Възникна грешка, докато обработвахме заявката Ви: Този артикул не съществува. Може би е премахнат от автора му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
А.C.A.B. Публикувано Февруари 18, 2018 Author Share Публикувано Февруари 18, 2018 @awaq https://postimg.org/image/d9ywhi4n1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 (edited) Пише че си баннат. Edited Февруари 18, 2018 by Nikola Link to comment Share on other sites More sharing options...
А.C.A.B. Публикувано Февруари 18, 2018 Author Share Публикувано Февруари 18, 2018 Знам ама в другите не ми го изписва Link to comment Share on other sites More sharing options...
awaq Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 Преди 2 минути, Nikola said: Пише че си баннат. Проверих му "IP" и "STEAM ID" няма бан, според мене е от самия steam или интернет пробвай да смениш IP обади се на доставчика си и му кажи че искаш нов адрес няма да ти откаже .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
А.C.A.B. Публикувано Февруари 18, 2018 Author Share Публикувано Февруари 18, 2018 Явно е било от стийм... След като го рестартирах се оправи. Може да заключвате темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 Ако си опитал прекалено много пъти,автоматично системата ти слага бан,защото се води един вид ддос / флод атака към сървър-а, дай си ип адреса все пак да проверя.Но като цяло трябва да изчакаш 60минути от последното ти пробване за влизане в сървър-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Hun7eR Публикувано Март 5, 2018 Share Публикувано Март 5, 2018 здравейте немога да се сетя паролата ми за регистър системата и немога да вляза във ларкрафт сервера иначе за другите нямам проблеми ако някои може да ми помогне ще съм много благодарен 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Март 5, 2018 Share Публикувано Март 5, 2018 преди 12 часа, Dark_Hun7eR said: здравейте немога да се сетя паролата ми за регистър системата и немога да вляза във ларкрафт сервера иначе за другите нямам проблеми ако някои може да ми помогне ще съм много благодарен Направи си собствена тема с проблема ти и чак тогава може да ти се обърне внимание. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts