no sleep Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 1. Име и Фамилия: Mитко Александров 2. Години: 23 3. Град: Плевен 4. Skype за връзка: mitko0o41 5. Били ли сте Администратор досега? Да 6. Къде и за колко време? тука не знам 7. От колко време играете в нашите сървъри? В Gametracker Minutes Played= ? https://www.gametracker.com/server_info/79.124.59.244:27015/top_players/?query=no+sleep 8. В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? DUST2RESPAWN 9. По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? еми по два три часа 10. Можете ли да работите в екип? Да 11. Познавате ли amx командите? Да 12. Имате ли проблеми с нервите? Не нямам 13. С какъв псевдоним/име/Nikcname играете? no sleep Благодаря за отделеното време 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Annie* Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 От мен имаш ДА. Смятам, че си подходящ за тази длъжност. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Февруари 18, 2018 Share Публикувано Февруари 18, 2018 От мен имаш ДА постоянно проверявам сървъра и не съм имал проблеми с теб . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 Моля,да коментирате както тази кандидатура,така и останалите! Нека да не оставяме хората да чакат! Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 Ще се доверя на колегата и ще ти дам едно положително За , желая ти късмет с кандидатурата . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAD Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? еми по два три часа Само заради това ще ти кажи Не. Малко несериозен отговор и с това еми несериозно отношение ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
no sleep Публикувано Февруари 24, 2018 Author Share Публикувано Февруари 24, 2018 Преди 59 минути, GAD said: По колко време на ден реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? еми по два три часа Само заради това ще ти кажи Не. Малко несериозен отговор и с това еми несериозно отношение ... Това еми е там защото не съм сигурен дали ще бъдат точно спазени часовете за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 Къде си бил админ... Не казваш. Важно е ,че сме играли навсякъде и сме превъртели тая игра. Не от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bupyc Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 От мен имаш не, защото отговаряш на темата ти с остър отговор (поне на мен ми изглежда така) вместо на лс. Това показва ,че не можеш да се контролираш спрямо критиките към теб, което означава ,че имаш проблем с нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Февруари 24, 2018 Share Публикувано Февруари 24, 2018 Ловите се за дреболии а човека е искрен с кандидатурата си не всеки може да отделя 3-4 часа всеки ден а дори и аз не помня преди 3-4 години къде и колко време съм бил админ Коментирайте играта на човека и държанието му Аз влизам всяка вечер без днес защото имах неотложни задачи ( значи и аз не съм бил подходящ ) постоянно обикалям сървърите дали с админ ника ми или с другия ми ник няма значение та засичал съм го много пъти дори и ми е писал за нахалници като вляза и не е влизал в спорове с други играчи мисля че ще се справи Отново давам ДА 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts