VooDoo Публикувано Февруари 17, 2018 Share Публикувано Февруари 17, 2018 Моето виждане за форума като цяло е че всеки има право на мнение. Аз ще кажа следното имало е моменти когато има обида или нещо подобно в даден сървър има админ в мапа и доста често спестява наказание на нарушителя.Но нали затова е админа да е безкомпромисен защото правилата са си правила и трябва да се спазват от всички и си мисля че понякога даден админ се познава лично с даден потребител/играч и му спестява наи малкото гагването за определено време ...няма да споменавам никове за кои админ визирам точно когато мога да го покажа тогава вече ще мога да му напиша и името.Нищо лично към колектива на Админите помагали сте ми лично в сайта продължавайте все така вашата работа и не ги бавате със наказанията които е виновен да си понесе наказанието на момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Февруари 17, 2018 Share Публикувано Февруари 17, 2018 Така... Сега нито имаш нещо черно на бяло с което да затвърдиш мнението си, нито нищо. Ако според твоите разбирания, усещания чувстваш, че нещо нередно се е случило в сървърите, то затова си има направени раздели с ОБРАЗЦИ за оплаквания. 1. Оплакване от админ. 2. Оплакване от бан. 3. Тема за нарушители. Повечето редовни потребители на форума и сървърите, си знаят правата. Админите също си знаят работата. Ако, на някои от горепосочените им е нарушено някое от правата, то и в двата случая си има начини за разрешения. На едните начина е като подадат сигнал за нередност и се оплачат с доказателства, а другите директно наказват по свое усмотрение като се стремят наказанията да не са в разрез с правилата на веригата. При следващ подаден от теб сигнал за нередност, постарай се да бъде покрит с доказателство, и се постарай да бъде написан по образец. Поздрави. Ключ. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts