Jump to content

Voted Ban


GAD

Recommended Posts

Здравейте,
Прегледах форума и видях, че новите админи или част от тях нямат права за бан.  В този случай предлагам да се добави плъгинг за вотед бан за който права да имат всички админи дори и младшите, И да се настрои по следния начин - Админа рекуестнал бана е длъжен да добави на по късен етап доказателства( демо снимка и т.н.) също така един бан да стане активен ще трябват още два админа да гласуват положително на рекуеста( общо 3 да). Това мисля, че е допустимо и този плъгинг няма да натовари допълнително сървъра и играта.

П.С. Лично мое мнение, че админите не трябва да описват във форума всеки път като банат някой ако банатия е сериозен играч и се чуства несправедливо банат той трябва да докаже невиноста си не админа да доказва виновността му. Админа може да запази доказателства като демо или снимка зада докаже вината му на по-късен етап във възражението на играча.

Edited by GAD
Link to comment
Share on other sites

Тази верига никога не е имала подобна опция - няма и да има.

Помощник администраторите умишлено нямат права за бан , защото са в изпитателен срок. За съмнителни играчи има тема за оплаквания (отдолу). Като има съмнения за играчи използващи непозволени средства - пускаш оплакване и то бива разгледано от главните администратори. Защо така ?
- Винаги има админи с бан права по сървърите, ако няма - форума се използва за повикване на такъв. Ако няма и във форума се пуска тема и бива разгледана (отново отдолу).
- А вотебан да имат играчите евентуално - абсурд! За 90% от хората винаги има някой с хак , дори да не е такъв.

Отхвърля се!

  • Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...