Ilhan Hasan Публикувано Февруари 6, 2018 Share Публикувано Февруари 6, 2018 ника ми taliban почти цял ден съм в сървъра не ми искарва минутите които съм играл играя в д2 втория сервер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Февруари 6, 2018 Share Публикувано Февруари 6, 2018 Преди 5 минути, Ilhan Hasan said: ника ми taliban почти цял ден съм в сървъра не ми искарва минутите които съм играл играя в д2 втория сервер https://www.gametracker.com/player/TalibaN/79.124.59.244:27029/ Ами гледам отчитате геймтракер-а кога си влизал последно , но дори да има някакъв проблем то е в геймтракер-а не в сървърите ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilhan Hasan Публикувано Февруари 6, 2018 Author Share Публикувано Февруари 6, 2018 тва не съм аз аз си пиша с малки букви дори не ми искарва ника като съм в сървъра не ми искарва онлайн в геймтрачкъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Февруари 6, 2018 Share Публикувано Февруари 6, 2018 Преди 7 минути, Ilhan Hasan said: тва не съм аз аз си пиша с малки букви дори не ми искарва ника като съм в сървъра не ми искарва онлайн в геймтрачкъра Според мен,тъй като играеш с малки букви,а ника е същия се дублира всичко. Ако искаш мога да се опитам да го ресетна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilhan Hasan Публикувано Февруари 6, 2018 Author Share Публикувано Февруари 6, 2018 кат пиша друг ник искарва а кат пиша талибан вобще не ми искарва тва TalibaN не съм аз тва е някав друг човек аз не съм направил толкоз време от къде ще разбера в къде е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Февруари 6, 2018 Share Публикувано Февруари 6, 2018 Преди 3 минути, Ilhan Hasan said: кат пиша друг ник искарва а кат пиша талибан вобще не ми искарва тва TalibaN не съм аз тва е някав друг човек аз не съм направил толкоз време от къде ще разбера в къде е проблема Въможно да е някой стар ник и да се дублират сега нещата,премахнал съм всичко,но е хубаво да си направиш рег в геймтракер-а и да си избереш сървъра в който играеш и мисля,че няма да имаш проблем за-напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilhan Hasan Публикувано Февруари 6, 2018 Author Share Публикувано Февруари 6, 2018 благодаря ти и ши си направя рег извинете и за спама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts