Jump to content

оплакване от несправедлив бан - Caluu maa


Caluu maa

Recommended Posts

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin CS1.BG | WAR3RespaWn 16lvl [SAV. 
[AMXBans] There are 23 hours, 54 minutes and 59 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname: Caluu maa 
[AMXBans] Reason: 'NoRecoil Detected' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg 
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' 
[AMXBans] Your IP: '178.75.242.23' 
[AMXBans] =============================================== 
Kicked : You are BANNED. Check your console

 

  http://dox.bg/files/dw?a=7fa2e14f1e ако може да си оправите системата, щото не ползвам никакъв no recoil. Не бях влизал в сървъра от месеци, влизам сега и пак бан...

  • Харесвам 1
  • ХА-ХА 1
Link to comment
Share on other sites

преди 10 часа, Caluu maa said:

ако може да си оправите системата, щото не ползвам никакъв no recoil. Не бях влизал в сървъра от месеци, влизам сега и пак бан...

Ако може си подсили нет-а, машината....

Когато си навит да играеш CS, СПРИ: браузъри, торенти, антивирусни, скайп, програми, програми които изискват интернет... И за да не изпадам в супер подробности, на кратко ти казвам: СПРИ ВСИЧКО КОЕТО РАБОТИ ПО МАШИНАТА ТИ И ОСТАВИ САМО ЦС-А !!! Ако и тогава няма оправия, смени си интернет доставчика !!!

Няма как да ти е виновна системата след като ТИ се движиш и стреляш супер не реално. Между другото ТИ също си виждал как върви нормалната игра на играч който има нормална машина, нормален софтуер в нея и нормална интернет връзка ? Нали така? Е, хайде сравни ги с твоята обща каша с която се опитваш да играеш. Намираш ли разлика ?

Откат при теб има ли ? НЕ!

Движенията при теб: напред на ляво/дясно и назад, гладки ли са БЕЗ да сечът и накъсват ? НЕ!

Ами къде си тръгнал тогава да имаш претенции ? Не може някой който му се играе ЦС да не вложи поне малко ресурс и да не управлява адекватно действията на собствените си програми в машината си. Такъв "цс-маниак" няма как да има претенции, че видиш ли системата ни му е била виновна, заради нея ядял баници. С такава каша като твоята ти не само си с 100 процентов риск да ядеш бан от системата отново, ами през времето в което не те е захапала системата си един супер пречещ играч за останалите (ти си пречещ и за себе си даже не само за останалите). Кому е нужно да търпим такъв играч който ходи на кадри и стреля без откат ? Само си представи още 3-4ма такива играчи с такива каши от които играете, влизате да играете в някой от сървърите ни....... каква мъка ще е за всички с нормални машини и връзки! Айде стига, спрете да пречите на останалите !!! 

П.П. @Zangieff Тва му е 13ти бан за NoRecoil. HsscJq5.png

  • Благодаря 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...