Repeirrrrr Публикувано Януари 20, 2018 Share Публикувано Януари 20, 2018 (edited) Здравейте не бях влизал във форума от известно време и си забравих паролата и се наложи да си направя нов профил това е линка към стария http://forums.cs1.bg/profile/2316-onewayoranother/ проблем ли е ако пусна кандидатура за сървър админ от този профил? Edited Януари 20, 2018 by Repeirrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Януари 20, 2018 Share Публикувано Януари 20, 2018 Нямаш ли тази опция?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repeirrrrr Публикувано Януари 20, 2018 Author Share Публикувано Януари 20, 2018 не си знам паролата за имейла,ако не ми вярвате че този профил е моя мога да ви докажа ******************** в този форум бях активентова е GameTracker на един от сървърите на веригата :::....................... АДМИН: - Няма нужда от реклама на други сървъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Януари 20, 2018 Share Публикувано Януари 20, 2018 Избери 1 акаунт който искаш да ползваш.Паролата ще бъде сменена с тази, която искаш, а другите ще бъдат изтрити. Пиши ми на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts