Jump to content

Кандидатура за ТА by sodeepinyou


sodeepinyou

Recommended Posts

1.Име и Фамилия: / Красимир
2.Години: / 23
3.Град: / Русе
4.Skype за връзка: / Ако на някой му потрябва, ще му дам.
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? / Ммм, в няколко вериги, не помня всички, но да кажем HDservers, Brutal-Servers, ALT-bg, CFG-bg - и още толкова вече неактивни. 
6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played=? / https://www.gametracker.com/player/mrazq mangalite/79.124.59.244:27017/
7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? / CS1.BG | AWP India Forever 1000FPS 
8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? / Колкото и до момента, което всъщност е повече, което отделят 'редовните' ви админи за самия сървър. Бих добавил, че доста рядко засичам администратори в този сървър, Beyond U се мярка по-редовно (задържа се повече - играе), другите влизат колкото да погледнат какво е положението).
9.Можете ли да работите в екип? / Ако напиша "да" ще излъжа.
10.Познавате ли амх командите? / Може да се каже.
11.Имате ли проблеми с нервите? / А вие?
12.С какъв псевдоним играете? / Няколко са: mrazq mangalite / mrazq mangali / mrazq sapuni / JOHN

 

Да допълня за ''разбиращите'', които ще тръгнат да коментират:

Не покривам изискванията - пределно ми е ясно, както и че от 2 седмици очаквам някой да погледне 2 демота с обща дължина 5минути.

Да, всеки който ме е засичал, може да потвърди, че не съм от най-спокойните играчи (по никовете които съм посочил може да го предположите и сами).

Главната причина да пусна кандидатура е да имам достъп до едно флагче (команда) за гаг [ако бъда одобрен ofc], за да има по-спокойна игра в сървъра, тъй като има хорица, които са доста дразнещи (дори повече и от мен:0454:).

 

Благодаря за отделеното внимание.

 

Link to comment
Share on other sites

Истината е,че кандидатурата е много добре написана,като изключим няколко не много на място изречения,но все пак е искрен..? та ако станеш малко по-кратък и по-сериозен и махнеш този никнейм с нещо по-нормално ще ти дам ЗА с крясък.?

Link to comment
Share on other sites

аз съм против
влизал съм с друг ник защото нямам права там и съм те засичал доста пъти и държанието ти не ми харесва 
а и не толерирам расизма а никветве са ти точно такива 
 

Link to comment
Share on other sites

...........:)

Отхвърлен ! Смятам, че не си и очаквал друго.

П.П. Тези демота са прегледани още когато пусна оплакванията, и вече са изтрити от машината ми. Щом няма нищо отговорено по тях са: или не категорични, или не притеснителни, или грешни, или чисти. В твоя случай бяха не категорични клонящи към грешни. И не пишем след всяко оплакване от вас, какво ни е мнението или решението. Вижда се, че когато нещо е категорично и твърдо доказано, то е отговорено в темите ви и съответно наказано !

Поздрави. 

  • Харесвам 2
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...