b3zZz da 1skam Публикувано Януари 8, 2018 Share Публикувано Януари 8, 2018 1.Име и Фамилия: Васил Иванов 2.Години: 16 (почти 17) 3.Град: Пловдив 4.Skype за връзка: legolas_32 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да в (Street Zone , Bulgarian servers)мисля,че вече не работят,админ бях и тук за 1 седмица (и по не знайни причини решиха да ме махнат,даже не получих отговор,защо са ми свалени правата ама както и да е , явно така са намерили за добре.) 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= https://www.gametracker.com/player/fortakeNN`/79.124.59.244:27018/ 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.bg | Dust2 Arena No Awp [HLstatsX] #3 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 1-3 часа 9.Можете ли да работите в екип? Да 10.Познавате ли амх командите? Да 11.Имате ли проблеми с нервите? Малко 12.С какъв псевдоним играете? fortakeNN` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Януари 9, 2018 Share Публикувано Януари 9, 2018 Отговори ми, колко регистрации имаш ?! След това може отново да прочетеш точка 2 в правилата, колко акаунта трябва да има един потребител ! И накрая сам можеш да си отговориш, дали изобщо отговаряш на изискванията ! Отхвърлен ! П.П. Играй си играта и не се занимавай с администриране...гледай си кефа в игра, това е от мен ! Поздрави. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts