Nuppxo. Публикувано Декември 25, 2017 Share Публикувано Декември 25, 2017 Здравейте и Весела Коледа на всички,та за въпросния проблем имам Стеам от 3 години в началото си вървеше много добре,обаче сега започна да ми дава някаква грешка (hl.exe) преинсталирах играта...но без ефект отново си дава грешката,ще съм много благодарен ако някой знае как мога да реша този проблем! Благодаря предварително ! Приятно изкарване на празниците ! Ето и снимка.. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Декември 25, 2017 Share Публикувано Декември 25, 2017 (edited) Абсолютно със същият проблем съм и аз от февруари месец до сега.Преди много време Главните казаха,че ще го оправят,обаче все си стои същия проблем.Всякакви методи пробвах,обаче не се маха трябва да се ъпдейтне стеама, най-вероятно така ще се махне,според мойте изчисления.Пробвай да го минимизираш,без да натискаш Don't send и така ще можеш да цъкаш. Edited Декември 25, 2017 by b0TL!k3_1926 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuppxo. Публикувано Декември 25, 2017 Author Share Публикувано Декември 25, 2017 Преди 14 минути, b0TL!k3_1926 said: Абсолютно със същият проблем съм и аз от февруари месец до сега.Преди много време Главните казаха,че ще го оправят,обаче все си стои същия проблем.Всякакви методи пробвах,обаче не се маха трябва да се ъпдейтне стеама, най-вероятно така ще се махне,според мойте изчисления.Пробвай да го минимизираш,без да натискаш Don't send и така ще можеш да цъкаш. Опитвах не става направо ме изхвърля от играта...а до като се покаже това имам страшен лаг..сече ми а от Valeto си ги нямам тия проблеми и ми е 100 фпс..но през стеама става нещо страшно..ъпдейтвах го няколко пъти но няма резултат как влезна 1 мин игра с 10 фпс и едвам движа и след това на снимката се вижда какво ми се показва...направо откачам. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Декември 25, 2017 Share Публикувано Декември 25, 2017 Това е от настройките на играта там се оправя лага просто трябва да сложиш едно тикче,тоест отметка,но му забравих името,ако ми снимаш ще мога да ти помогна. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuppxo. Публикувано Декември 25, 2017 Author Share Публикувано Декември 25, 2017 Преди 19 минути, b0TL!k3_1926 said: Това е от настройките на играта там се оправя лага просто трябва да сложиш едно тикче,тоест отметка,но му забравих името,ако ми снимаш ще мога да ти помогна. Братле лага сега не ми е проблем..грешката ме нервира защото не мога да си играя но Благодаря все пак ! Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Декември 25, 2017 Share Публикувано Декември 25, 2017 Казах ти няма как да оправиш грешката,тя излиза единствено в наша верига .. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuppxo. Публикувано Декември 25, 2017 Author Share Публикувано Декември 25, 2017 Сега ще пробвам да вляза в някой сървър,но мисля че на всякъде ми даваше тоя ерор. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuppxo. Публикувано Декември 25, 2017 Author Share Публикувано Декември 25, 2017 Нищо е става....помагайте Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_TH3_BlacK_DragoN_^ Публикувано Декември 25, 2017 Share Публикувано Декември 25, 2017 (edited) Counter-Strike WaRzOnE С този цс никога не съм имал проблеми с лаг или каквото и да било друго вече 3 години Edited Декември 25, 2017 by ^_TH3_BlacK_DragoN_^ Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuppxo. Публикувано Декември 26, 2017 Author Share Публикувано Декември 26, 2017 И аз я имам, обаче целта е да играя от Стеама все пак за това съм го купил.Иначе да Уразон върви добре. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts