Jump to content

безсмислени деиствие от админчето kindeR.


aima

Recommended Posts

  1. kindeR.
  2. Незнам как се взима ип-то , колкото до steam-а маи е valve , хич не обърнах внимание. 
  3. Безмислено "bind-vane" без , да каже даже защо ме занимава с някви глупости влезнах да разцъквам , кво не направих 2 игри ми излезна един черен екран в продължение на 2 минути след , което малко избухнах gag-а разбирам ок ама за 50 минути за няма и 3 цинизми хаха много ми идват нещо ,тънко обидни админчета имате само ме кара ,да се занимавам : ) 
  4. http://dox.bg/files/dw?a=a8b52e7c1f
  5. D2 #2 
Link to comment
Share on other sites

Така Аймче,няколко пъти те засичам да обиждаш без причина,което е много селско и не си поучавал гаг.Второ никой от админите не ти е слагал БЛИНД! Каза ти се няколко пъти и ти продължи да обиждаш! Трето тука в тази верига е забранено обиждането,заяждането и всякакъв вид тормоз! Вземи над чата в форума прочети най-важното нещо за тези сървъри. Така Гаг-а още на първата минута ти беше намален! И като за финал ще ти кажа,такива "избухвания,2,3 цинизми" в сървърите да си ги нямаме,извън тях прави каквото искаш. Това е от мен лека вечер!

Снимка 1 :
508b18c4fb7dc466.jpg

Снимка 2 : 6cb1b9ecf7f280a3.jpg

Снимка 3 : 205010b03c821705.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ми аз от това демо видях (гледах го с очилата) , че гаговете са ти напълно заслужени, а блинд-а е след тях. Да би мирно седяло,не би чудо видяло.

@Katerina 
За в бъдеще избягвай да блиндваш хората без основателна причина , а използвай гаг/бан менюто.

  • Харесвам 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...