sodeepinyou Публикувано Декември 17, 2017 Share Публикувано Декември 17, 2017 Как, къде и с какво играете CS? Как: седнали, прави, легнали или докато сте в тоалетната по голяма нужда? Къде: на бюрото, на масата в кухнята, на стола (да, на стола ), в леглото? С какво: С настолно PC, с лаптоп, с макбук, утрабук, таблет? Лично аз цъкам винаги легнал (абсолютно всеки път). През 90% от времето когато го ползвам, го ползвам в леглото си. В тия 90% влизат и игрането на CS и не мога да разбера, защо никой не може да асимилира факта, че може да се играе дори и легнал? Цъкам си легнал, нямам копче А на клавиатурата на лаптопа , пускам си хотспота на телефона и си шервам нет към лаптопа и влизам да ме бият (или аз тях - случва се веднъж месечно ). Споделете вашите гейминг преживявания: как, къде и с какво играете CS? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Декември 18, 2017 Share Публикувано Декември 18, 2017 Седнал с кръстосан крак и леко прегърбен,за да се нареди добре сланинката. На бюрото или масата зависимост дали с лаптопа или компа. Ами в момента разцъквам от таблета, понякога и от телефона ми модел нокиа 1100. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debel Публикувано Май 15, 2019 Share Публикувано Май 15, 2019 ами по принцип седнал и на PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts