sodeepinyou Публикувано Ноември 30, 2017 Share Публикувано Ноември 30, 2017 От заглавието се разбира за какво иде реч Кой е най-изнервящия играч, който сте срещали в игра (в случая, става дума само за india сървъра). Лично за мен такъв е този WestCoast. Това 'lape' (както той обича да нарича всички) може да ме изкара извън нерви за секунди Бих препоръчал доживотен гаг за този играч (сапунче бочко) Та споделете, кой е най-изнервящия играч който сте срещали? Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Ноември 30, 2017 Share Публикувано Ноември 30, 2017 Имаше един "минавам за тока" този всеки рунд по най-малко 5 пъти пишеше "1по1",а сървъра беше фул,не знам какви са му били очакванията ама беше много досаден,чак ни се караше,че нарочно всички сме му излизали наведнъж ? Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Декември 2, 2017 Share Публикувано Декември 2, 2017 Абе, има един sodeepinyou се пише... голям дразнител значи. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodeepinyou Публикувано Декември 2, 2017 Author Share Публикувано Декември 2, 2017 Преди 26 минути, Jane Doe said: Абе, има един sodeepinyou се пише... голям дразнител значи. Тоя пък бота, къде си го виждала .. тоя ламер не съм го виждал да играе в тоя сървър 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Декември 2, 2017 Share Публикувано Декември 2, 2017 Преди 20 минути, sodeepinyou said: Тоя пък бота, къде си го виждала .. тоя ламер не съм го виждал да играе в тоя сървър Абе, да ти кажа влиза от време на време , но като ме види и още от "спектатор" и веднага излиза. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts