Jump to content

Кандидатура за админ : Living Legend-


Nuppxo.

Recommended Posts

1.Име и Фамилия:  Стефан Марчев
 
2.Години:  След 14 дни, 22
 
3.Град:  Перник
 
4.Skype за връзка:  stefan_9558
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да тук и в РЕЛОАД! До колкото РЕЛОАД там вече си бях доста време админ, повечето админи ме знаят още от старата верига . Обаче сам се октазах от правата си защото виждах и знаех,че няма да мога да влизам често заради работата която работех преди месец и здравословни проблеми! :) Завърнах се окончателно и ще се радвам отново да съм в екипа и да помагам с каквото мога :) [За новите админи не правя реклама! Просто беше една много добра верига и винаги ще я споменавам! Както и тази.]
 
6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played=  ? https://www.gametracker.com/player/Living Legend-/79.124.59.244:27016/ 
 От много време,с 1,2 прекъсвания както казах по-горе,минутите са малко това е защото вчера си взех компютър,свалих цс и първото влизане ми беше тук :)
7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор?  CS1.BG | Dust2 Arena [HLstatsX] #1
 
8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Всеки ден следобед! Може да се каже,че съм онлайн всяка вечер поне до към 1,2 така,че ако има проблеми в сървърите мога да помогна :)
 
9.Можете ли да работите в екип? Да.
 
10.Познавате ли амх командите? Да.
 
11.Имате ли проблеми с нервите? Не,повечето пъти се майтапа :)
 
12.С какъв псевдоним играете? Living Legend-

Лека Вечер !

Edited by Living Legend-
  • Харесвам 2
Link to comment
Share on other sites

Като редовен играч, мога да ти кажа че не съм те засичал, пък и с впечатление да остана сигурно ще е лукс. Видях ти gametracker играеш от вчера (според него) пък и права веднага? Много интересно, не.

  • Объркан 1
Link to comment
Share on other sites

Стефанчо,познавам те от доста време.Винаги си ми помагал в трудни моменти,имаш реална представа за нещата и бърза реакция.Това са моите скромни наблюдения!Аз ти давам ДА и ти желая успех! :)

  • Харесвам 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...