Nuppxo. Публикувано Ноември 13, 2017 Share Публикувано Ноември 13, 2017 (edited) 1.Име и Фамилия: Стефан Марчев 2.Години: След 14 дни, 22 3.Град: Перник 4.Skype за връзка: stefan_9558 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да тук и в РЕЛОАД! До колкото РЕЛОАД там вече си бях доста време админ, повечето админи ме знаят още от старата верига . Обаче сам се октазах от правата си защото виждах и знаех,че няма да мога да влизам често заради работата която работех преди месец и здравословни проблеми! Завърнах се окончателно и ще се радвам отново да съм в екипа и да помагам с каквото мога [За новите админи не правя реклама! Просто беше една много добра верига и винаги ще я споменавам! Както и тази.] 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= ? https://www.gametracker.com/player/Living Legend-/79.124.59.244:27016/ От много време,с 1,2 прекъсвания както казах по-горе,минутите са малко това е защото вчера си взех компютър,свалих цс и първото влизане ми беше тук 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | Dust2 Arena [HLstatsX] #1 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Всеки ден следобед! Може да се каже,че съм онлайн всяка вечер поне до към 1,2 така,че ако има проблеми в сървърите мога да помогна 9.Можете ли да работите в екип? Да. 10.Познавате ли амх командите? Да. 11.Имате ли проблеми с нервите? Не,повечето пъти се майтапа 12.С какъв псевдоним играете? Living Legend- Лека Вечер ! Edited Ноември 13, 2017 by Living Legend- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuffyDuck Публикувано Ноември 14, 2017 Share Публикувано Ноември 14, 2017 Като редовен играч, мога да ти кажа че не съм те засичал, пък и с впечатление да остана сигурно ще е лукс. Видях ти gametracker играеш от вчера (според него) пък и права веднага? Много интересно, не. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Angel Публикувано Ноември 14, 2017 Share Публикувано Ноември 14, 2017 (edited) Дори да не играя вече те познавам от много време и знам,че си разбираш от играта,и си редовен.Имаш ДА от мен Edited Ноември 14, 2017 by Fire Angel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Ноември 14, 2017 Share Публикувано Ноември 14, 2017 Бил си админ доказал си се .Щом ще имаш достатъчно време да влизаш, от мен ДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Ноември 15, 2017 Share Публикувано Ноември 15, 2017 И от мене имаш За! Мисля , че ще се справиш 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv4ox Публикувано Ноември 15, 2017 Share Публикувано Ноември 15, 2017 Аз съм съгласен за стефан да бъде одобрен. Защото е точен пич, спазва правилата и си разбира от работата. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sestrata na doktora Публикувано Ноември 15, 2017 Share Публикувано Ноември 15, 2017 Стефанчо,познавам те от доста време.Винаги си ми помагал в трудни моменти,имаш реална представа за нещата и бърза реакция.Това са моите скромни наблюдения!Аз ти давам ДА и ти желая успех! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts