Jump to content

Кандидатура за Админ - `P1


Guest `P1

Recommended Posts

1.Име и Фамилия: Любослав Благоев
 
2.Години: 20
 
3.Град: Бургас
 
4.Skype за връзка: marchinko_97
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?  Бил съм в адски много вериги и то не само Админ, но и всички останали длъжности.Поддържал съм много сървъри, тъй като преди сглобявах модове и дори имах собствена верига.Бил съм Модератор, Главен Админ, Екип Банове, Поддръжка.Имаше един период в който си запазвах доказателство, в случай, че ми потрябва в бъдеще, така, че на някой вериги имам снимки за доказателство.Ще напиша тези, който се сещам, защото не са били един-два.

Strike-Zon3.info - Сървър Админ (7 месеца).

Forceplay.BG - Модератор със права във всички сървъри. (2 години).

Alternative-CS Модератор Главен Админ и Сървър Поддръжа. (5 месеца). 

CS-INFERNAL - Модератор със права във всички сървъри и Сървър Поддръжка (6 месеца).

Army-Play.info Сървър Админ и Екип Банове (4 месеца).

High-Ex.net Главен Админ Сървър Поддръжка и Екип Банове (4 месеца).

TRIKI-CS - Сървър Админ (3 месеца).

Domination-BG Сървър Админ (2 месеца).

Molten-SKY.info Сървър Админ (2 месеца).

MADNESS-CS - Сървър Админ (2 месеца).

DREAMS-BG Главен Админ (3 месеца).

Burgas-Net Сървър Админ (3 месеца).

 

Има и други, но вече не ги помня.Все пак не е било вчера.


6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played=  ?  

`P1'S STATS
 
ALL TIME STATS
Score: 3363 
Minutes Played: 1138 

От топ15 ми изписва 23 часа.Не знам кое е правилното, но искам да кажа само, че играя с този ник от съвсвем скоро, затова имам толкова малко часове със него.По-принцип играя всеки път със различен никнейм, но отскоро съм със основният ми.Играя във сървърите Ви от миналото лято някъде.Активноста не е проблем.

7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | AWP India Forever 1000FPS

8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Предполагам между 4-6 часа на ден.Може и повече.
 
9.Можете ли да работите в екип? Абсолютно.
 
10.Познавате ли амх командите? По-добре едва ли може.
 
11.Имате ли проблеми с нервите? Не мисля.
 
12.С какъв псевдоним играете? `P1 

Edited by `P1
Link to comment
Share on other sites

Макар напоследък да имам възможността да влизам по-рядко Знам Любо :) от има няма няколко години ако не се бъркам добър и коректен играч,редовен и справедлив (надявам се и за напред).Аз съм За усхех ^_^

Link to comment
Share on other sites

Преди ме пита защо не можеш да пуснеш кандидатура, аз ти отговорих,че е хубаво да качиш 5-8 доклада и ще можеш да пуснеш кандидатура..
Въпрос - Защо не си направил нито 1 доклад за нарушител? Не ти се занимава поради някаква причина или не си попадал на нарушители, може би друго? Как искаш главните да преценят 
 твоите умения без да е налице нищо освен времето ти онлайн в сървъра? 

  • Харесвам 2
Link to comment
Share on other sites

Ами откъде да започна.. 

Играл съм с момчето в доста сървъри понеже често сменях никове може би не ме е забелязал и не съм оставал с лошо впечатление от него. Виждал съм го и като администратор тих, вършещ работата си. Не съм го виждал никога да се заяжда или провокира, не съм виждал и оплаквания от него. Запалянко е на авпто играе много и съм сигурен, че ще различи хакер от добър играч. Виждам, че е доста настоятелен за шанс ако не друго начина по който ви е написал кандидатурата показва, че е сериозен за този шанс да стане част от екипа. Като цяло да не мога да ви гарантирам, но мога да ви кажа че заслужава шанс натам зависи от него както всички знаем.. Успех, аз съм ЗА. :tease:

Link to comment
Share on other sites

Преди 32 минути, Zangieff said:

Преди ме пита защо не можеш да пуснеш кандидатура, аз ти отговорих,че е хубаво да качиш 5-8 доклада и ще можеш да пуснеш кандидатура..
Въпрос - Защо не си направил нито 1 доклад за нарушител? Не ти се занимава поради някаква причина или не си попадал на нарушители, може би друго? Как искаш главните да преценят 
 твоите умения без да е налице нищо освен времето ти онлайн в сървъра? 

Не съм попадал просто.Доклада е 2 минути работа.Ако не ми се занимаваше, нямаше да пусна кандидатура изобщо.Смея да твърдя, че уменията ги имам повече от доста хора.Провеждал съм 7 турнира, имам над 7 години стаж във тази сфера, изпълнявал длъжности далеч над Сървър Админ.Както спомнах по-горе, поддържал съм сървъри на 3 вериги, всяка от която имаше над 5 сървъра.Сървърите вървяха безупречно под мое ръководство.Отделно преди като ги нямаше толкова тези онлайн хостове, съм направил сървърите на доста вериги, просто не съм го споменал горе.Разбирам от сглобяване на всякакъв вид модове, плъгини и всичко свързано със тази дейност.Когато бях Екип Банове, бях сам на 8 сървъра, после пак сам на 10 и почти всеки ден имаше разни оплаквания, кой за хак, кой за скрипт и т.н. Всички тези банове ги преглеждах лично аз.Не е имало ненаказан справедлив или несправедлив бан.Никога досега лично аз нямам нито един грешен бан на играч, никога не се е случвало, а съм банвал хиляди играчи.Играя тази игра от 10 години и знам абсолютно всичко за нея.Дали става въпрос за преценка на играч, вид хак, вид скрипт, конзолни команди, други помощни средства, банове, сървъри - хост, поддържане, сглобяване , защита и настройка и т.н. и т.н. - във всичко съм перфектен.Самият аз съм правил верига, сам самичък, при това 4 сървъра на 2 компютъра и 4те вървяха горе-долу на 1000 фпс. Всичко сам съм си правил, дори и сайта.Затова, различаването  на добър играч от играч със помощно средство, според мен е най-малкото. Умения на играч, няма да коментирам.Там също съм се доказал отдавна.Така, че ако става въпрос за умения, смятам, че ги имам.Останалото зависи от Вас. :) 

Link to comment
Share on other sites

Мисълта ми беше съвсем  друга....просто искам да докажеш на нас,че ти имаш умения да различаваш нарушителите , като качиш някакви доклади, или сигнализираш по някакъв начин с определени доказателства...Сами по себе си тези умения които така подробно си описал, че имаш не са никакъв фактор тук и сега и няма да ти помогнат по какъвто и да било начин.Благодаря за бързият отговор, моля изчакай краен резултат в темата.

Link to comment
Share on other sites

Не знам,дали не е късно,но бих искала, да задам един въпрос. Би ли обяснил,защо най-дългия период,в който си бил админ,е две години? Всички останали са по три-седем месеца. Чисто любопитство, от моя страна,нищо лично. Благодаря

  • Харесвам 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...