Jump to content

Предложение за турнир


Guest `P1

Recommended Posts

Здравейте, предлагам да се направи турнир на AWP INDIA 2vs2. Смятам, че ще има голям интерес от страна на играчите.Не е задължително наградите да са цс стеам или нещо от сорта, може да са права, ВИП или каквото решат Администраторите.

Link to comment
Share on other sites

Идеята не е лоша, но трябва да се съберат хора първо и да се направи късно вечерта или да се пусне сървър за турнира ако се съберат доста хора. Ще бъде интересно двойките играчи да си измислят нещо като клан да бъдат вписани в тема за турнира и да им бъде дадена информация като срещу кой и кога ще играят и правилата, и след мачовете да бъде съобщавано в темата на турнира за победили/загубили отбори, дисквалифицирани отбори, информация за мачовете като демо на мачовете и т.н. 

Link to comment
Share on other sites

Организирането на турнир, било то и 2 вс 2 е доста голяма лъжица. Наградите и сървърите са най-малкият дерт, по-скоро проблема ще е в организацията. Нужни са няколко СЕРИОЗНИ човека с време и голям запас от нерви, реклама,  мачовете ще трябва да вървят успоредно, така че ще има нужда от (СЕРИОЗНИ)съдии. При 2 вс 2 поне 20% процента от играчите ще закъснеят или изобщо няма да се явят в уречения час, така че комуникацията на организатора с отборите трябва да е на ниво, за да има бърза алтернатива. И още един тон глупости, които ще изникнат в процеса на организирането. 

ПП: Не е лошо като идея, но границата между турнир и пародия е много тънка. Лично за мен хората, които могат да го организират се броят на пръсти и май всички от тях имат главния проблем Липса на време. 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Както се каза, няма човек с достатъчно време да се занимава с турнир. Това иска много време и нерви а вече сред нас няма такива, всеки е ангажиран с нещо. Наградите изобщо не са проблем дори да са парични или стиимове или квото и да е било просто няма кой да се занимава с това.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...