Jump to content

Да задължим админите да внасят баланс в играта


dtx

Recommended Posts

Крайно време е админите да внасят баланс в игрите, а не само да ходят при печелившия отбор за да трупат точки. 

    Още преди година (от както играя цс) забелязах, че има групи хора които им е болно да играят за точиците а не за играта (Онази_там и един ngtv ми направиха впечатление). Но за съжаление от няколко седмици има тренд да се събират определени групички хора да играят 1-ци в дъст-а за да мачкат другите. Което е доста неприятна среда за развитието на индивида (http://www.childrenparenting.com/bg/teenagers/teens-social-life/1019011231.html) тъй като не се оповава на собствените си ценности а разчита на допълване от външна среда.

Дори и днес админка си повика дружката от 2 да мине 1. Други елементи си седят в базата докато изтече времето с а-ве-пе-нцето, за да са в топ-а:

Quote

"Публичната изява е свързана с нуждата да ни забележат, да реагират хората на това, което преживяваме. От потребността ни да споделяме с останалия свят се появяват морално-етичните конфликти - дали такова поведение е социална форма на воайорство, ексхибиционизъм и други. Когато говорим публично за себе си в анонимността на социалната тълпа, това е форма на социална аномалия"
 

 Мисля, че админите трябва да корегират поведението на тези типове индивиди, и да не излизат от играта когато са в губещия отбор. Също така да местят играчи за да се балансират отборите.

Поздрави,

Иван

Edited by dtx
  • Тъжен 2
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

А демо или снимков материал, кога??? Научете се , че ако искате да се свърши нещо от наша страна , трябва да предоставяте доказателства за да защитите думите си, защото в противен случай са приказки на вятъра.

  • Харесвам 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Подобна тема имаше, имаше и отговор от червен който ясно казва ,че админа е длъжен да играе от по слабия отбор независимо дали това му харесва или не. Живков ако беше активен в сървърите щеше да е наясно ,че всичко споменато в първият пост е така.https://imgur.com/a/wAIoH 

Edited by Bupyc
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Хайде ще се съглася с теб за момента, че не съм редовен. Как ще ме накараш да санкционирам админите без доказателство - ммм ?? Довода който даваш с предишната тема няма нищо общо с написаното от мен по горе и какво точно искам да бъде изложено на показ. Не четете между редовете , моля.

Link to comment
Share on other sites

Тук аз не виждам някой да иска да санкционираш някой,а да се прави баланс поне от админите! Защото аз всеки ден игра и виждам как 70% играят терористи тоест силни на слаби админи влизат и веднага в по силният отбор да не останат по назад или изостанат с ранка. Не ми се влиза в спор нито с теб нито с никой, просто изказах мнение да покажа на потребителя пуснал тема,че има отговор ясен и с едно демо или снимка както ти искаш ще има санкци и така ще има ефект когато админ влезе да погледне кой е по слабя тийм и да се присъедини към него не към ранкерите.

Link to comment
Share on other sites

http://prikachi.com/images.php?images/714/9184714Z.png

http://prikachi.com/images.php?images/716/9184716G.png

http://prikachi.com/images.php?images/717/9184717l.png

http://prikachi.com/images.php?images/363/9197363F.png

 

Ето bratmi това е от 17 септември ..  1 (ЕДИН) ден, след като не видях промяна, а даже още по-често това започна да се случва, още повече че и в чата имаше спорове, ми стана ясно че никой не си мърда пръста да направи играта приятна за всички се отказах да правя скрийнове, но ако правех щяха да са много :]

Даже и теб те има ... деа ... сори ... :D 

Edited by DAKING
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Искате или не искате санкции ще има. Манталитета ни като цяло е такъв, че докато не те плесне някой отгоре по главата, няма да се досетиш сам (в повечето случаи) !

Така че тази тема за баланс се дъвче отново.

Казано е в предишната такава тема, че админите са длъжни да се местят САМИ в по-слабите отбори, дори и това да се случва през рунд !!!

В конкретния случай, потребителят @dtx който е написал тази тема, трябва вече да знае, че въпросния админ/админка е бил в нарушение, и ако @dtx има доказателство, то админа ще бъде наказан или там каквото му се полага! 

Предполагам заради това @Jiwkov* ви подсказа, че без доказателство, което да е черно на бяло, няма какво да се направи ! 

Ключ !

 

 

Edited by Hell
  • Харесвам 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...