Jump to content

Кандат за администратор Tenko0


Tenko0

Recommended Posts

@Tenko0, свалям ти шапка :) Такива кандидатури и такива хора, които имат желание да правят това което им харесва трябват.Кандидатурата си я написал все едно се кандидатираш някъде за работа и това наистина много ми хареса ! Малко ще дам моя глас на сляпо, защото не си ми направи чак толкова голямо впечатление.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм против, не Ви вярвам да сте на 25 години, да работите търговски представител на "нескафе" и да отделяте 5-6 часа за игра.

Мисля, че не е нужно да давам обяснения относно свободното си време и това как го прекарвам, но ще си позволя предвид факта, че има съмнения за истинността на информацията. Работата ми е такава, че по цял ден обикалям по заведения и се срещам с много хора. Докато други хора през деня работят и вечер излизат на кафенце или ресторант, аз предпочитам да се усамотя пред компютъра и да поиграя в сървърите на CS1.bg

Относно възрастта ми: "Стоян Христов" или [email protected] ако ти е по-удобно за да ме откриеш във фейсбук и мисля ще ти се изясни това съмнение.

Време прекарано в сървъра по информация на "/rank" 1ден, 23 часа и 24 минути. Ако приемем, че от 10 дни отново играя във Вашия сървър това прави 5 часа на ден средно.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...