Nikolay Shakin Публикувано Септември 28, 2017 Share Публикувано Септември 28, 2017 Добър ден Имам проблем относно Вип услугата правя всичко както трябва, влизам в играта отварям конзолата пиша Setinfo _pw и паролата и нищо не става и така втори ден. Къде може би е проблема ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
А.C.A.B. Публикувано Септември 28, 2017 Share Публикувано Септември 28, 2017 Мисля че първо трябваше да влезеш в конзолата, да напишес setinfo- то и после да активираш випа. При мен така севиповете. И до колкото знам Zangieff се занимава с виповете Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolay Shakin Публикувано Септември 28, 2017 Author Share Публикувано Септември 28, 2017 E да де, ама са проблема е че самия Вип пакет е активиран а и аз следвах инструкците който са дадени в форума за вип услуги Link to comment Share on other sites More sharing options...
А.C.A.B. Публикувано Септември 28, 2017 Share Публикувано Септември 28, 2017 Тогава трябва да попиташ Zangieff той ще ти помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolay Shakin Публикувано Септември 28, 2017 Author Share Публикувано Септември 28, 2017 Е са му писах та да видим какво ще стане .... Благодаря за което Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Септември 28, 2017 Share Публикувано Септември 28, 2017 Оправил съм ти випа и след смяна на мапа ще е активен. Другият път внимавай за кой сървър си зареждаш кредитите, защото беше го активирал за War3 сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolay Shakin Публикувано Септември 28, 2017 Author Share Публикувано Септември 28, 2017 A Мерси какво е станало и какво сам направил незнам Sorry за което и Благодаря за което Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts