Andonov Публикувано Септември 25, 2017 Share Публикувано Септември 25, 2017 Здравейте , Имам бан , който е от най-малко 4 месеца във вашата верига . Един от главните админи , няма значение кой е точно ,ме банна перманент , защото да си призная бавих в деатрън сървъра , но не мисля , че за такова дребно нещо бана трябва да е толкова солен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Септември 26, 2017 Share Публикувано Септември 26, 2017 Началници, главни админи, модератори НЕ слагат баници за нищо. Явно, за да ти се наложи бан завинаги си има и съответна причина. Не си мислете, че ние чакаме и дебнем с нетърпение някого да се издъни. Казвал съм го много пъти - доста сме си затваряли очите за разни нарушения от всякакъв вид, и то от много редовни играчи и админи, с идеята да се поправят сами БЕЗ да се налагат такива крайни намеси от страна на началници, главни и т.н. Така както ние сме имали търпение и сме ви оставяли безнаказани понякога, така и провинилите се ще имат търпението до нова година. Тогава отпадат всички наказания от предходната година. А, за по-нетърпеливите си има СМС ънбан. П.С. Попитай на ЛС админа който ти е наложил наказанието за неговото мнение по въпроса ти горе! Успех 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts