sLaughtereD- Публикувано Септември 24, 2017 Share Публикувано Септември 24, 2017 1.Име и Фамилия: Иван 2.Години: 18 3.Град: Самоков 4.Skype за връзка: Не влизам много често, но ако трябва ще го дам на ЛС. 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да, бях тук за няколко месеца, но лятото ми бяха премахнати правата поради неактивност (все пак знаете как е..., почивки, едно-друго...нямах кой знае колко време). 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= ? В сървърите ви играя отдавна, може би година. Играя главно в D2#1 сървъра, но се случва да обиколя и другите. https://www.gametracker.com/player/sLaughtereD-/79.124.59.244:27016/ 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? Dust2 #1 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Не знам, не мога да кажа с точност, зависи от свободното ми време. 9.Можете ли да работите в екип? Да. 10.Познавате ли амх командите? Да. 11.Имате ли проблеми с нервите? Не. 12.С какъв псевдоним играете? sLaughtereD- Искам да подчертая, че правата ми бяха отнети поради неактивност, а не, защото съм злоупотребявал с тях или пък не съм се справял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devention Публикувано Септември 24, 2017 Share Публикувано Септември 24, 2017 Не си допринесъл с нищо за тази верига и не смятам че заслужаваш втори шанс. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Септември 25, 2017 Share Публикувано Септември 25, 2017 Опитай с друг сървър предлаган от веригата и се отнеси по-сериозно. Аз също съм против. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Септември 28, 2017 Share Публикувано Септември 28, 2017 Беше админ разбираш си от работата но със тази активност няма как за сега да имаш ДА от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Отктомври 15, 2017 Share Публикувано Отктомври 15, 2017 На този етап не. Повиши си присъствието, и направи доклади. Отхвърлен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts