Jump to content

МНЕНИЯ ЗА ВОТА В ФОРУМА


Guest VLADI 1914

Recommended Posts

Здравейте . Аз лично посещавам форума и ми е приятно да седя в него и сега като гледам сте махнали вота и се питам а защо ли ?  И веднага се сещам , че женската злоба КРАЙ НЯМА . Преди някой хора само където не ме обвиняваха за глобалното затопляне . Ем ето ся ме няма и кво ? Няма ли скандали ? Няма ли интриги ? Всичко е както си е било винаги и ще бъде така . Но да не се отклоняваме с вафли и локуми . Та сега  какво излиза , че потребителите са виновни , че  някой същества в женски пол умират от злоба и постоянно си лайкват и дислайкват коментари и снимки ? Обикновения потребител влиза и ако му хареса нещо дава положителен вот и си разглежда и така . Аз предлагам да върнете САМО ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ВОТ БЕЗ ОТРИЦАТЕЛНИЯ за да няма сърдити жени . Щото все пак репутацията е глезотия която повечето потребители обичат ( въпреки , че не си признават ) . Дайте мнения по темата и се надявам Валери или Ристо да се чатнат , че потребителя не е виновен и не тряя да се лишава от репутация заради някакви си жени , които 5 дни в месеца не знаят дали ги боли или ги сърби . 

Link to comment
Share on other sites

Вота не е махнат преди малко видях,че е реагирано на мое мнение.

Пс: Незнам,но може наистина да е бил махан и затова да се е бъгнал малко и форума, защото в момента от таблета ми не мога давам и да виждам вотовете.. отделно има  други бъгове като черни букви при писане чата и смесване на имената и броя на страниците под чата където е "последно коментирани теми".

Link to comment
Share on other sites

Като цяло и на мен ми е все тая дали ще се гласува за репутация. Добре би било за да е по-интересно на потребителите, но мисля че трябва да се регулира по някакъв начин, понеже през две минути се постват снимки за да бъдат харесвани и накрая като отвориш темата с фотосите гледаш едни и същи сури. Всички знаем за какво иде на реч... В същия смисъл на думата се разваля интереса на хората да щракнат там където се намират разнообразни фотоси, понеже стигаш до момент, в който наблюдаваш определени екземпляри които се повтарят отново и отново, после пак и пак и така до безкрайност. С една дума - пародия. Разбрах кой как изглежда, но да се натрапва така ми е вече неприятно. Навярно много други са го усетили това. Цаката е да се наблюдават фалшивите профили и излишния спам както го нарекли хората. Мога още много да пиша по тази тема, ама съм на ясно, че всичко е ясно.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...