Guest VLADI 1914 Публикувано Септември 3, 2017 Share Публикувано Септември 3, 2017 Здравейте . Аз лично посещавам форума и ми е приятно да седя в него и сега като гледам сте махнали вота и се питам а защо ли ? И веднага се сещам , че женската злоба КРАЙ НЯМА . Преди някой хора само където не ме обвиняваха за глобалното затопляне . Ем ето ся ме няма и кво ? Няма ли скандали ? Няма ли интриги ? Всичко е както си е било винаги и ще бъде така . Но да не се отклоняваме с вафли и локуми . Та сега какво излиза , че потребителите са виновни , че някой същества в женски пол умират от злоба и постоянно си лайкват и дислайкват коментари и снимки ? Обикновения потребител влиза и ако му хареса нещо дава положителен вот и си разглежда и така . Аз предлагам да върнете САМО ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ВОТ БЕЗ ОТРИЦАТЕЛНИЯ за да няма сърдити жени . Щото все пак репутацията е глезотия която повечето потребители обичат ( въпреки , че не си признават ) . Дайте мнения по темата и се надявам Валери или Ристо да се чатнат , че потребителя не е виновен и не тряя да се лишава от репутация заради някакви си жени , които 5 дни в месеца не знаят дали ги боли или ги сърби . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Септември 3, 2017 Share Публикувано Септември 3, 2017 Вота не е махнат преди малко видях,че е реагирано на мое мнение. Пс: Незнам,но може наистина да е бил махан и затова да се е бъгнал малко и форума, защото в момента от таблета ми не мога давам и да виждам вотовете.. отделно има други бъгове като черни букви при писане чата и смесване на имената и броя на страниците под чата където е "последно коментирани теми". Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMPIRYON Публикувано Септември 3, 2017 Share Публикувано Септември 3, 2017 по принцип ми е все тая дали ще има вот или не, но като цяло да се остави само положителния вот е добро компромисно решение затова подкрепям Владко за тази идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIOHAZARD Публикувано Септември 3, 2017 Share Публикувано Септември 3, 2017 Като цяло и на мен ми е все тая дали ще се гласува за репутация. Добре би било за да е по-интересно на потребителите, но мисля че трябва да се регулира по някакъв начин, понеже през две минути се постват снимки за да бъдат харесвани и накрая като отвориш темата с фотосите гледаш едни и същи сури. Всички знаем за какво иде на реч... В същия смисъл на думата се разваля интереса на хората да щракнат там където се намират разнообразни фотоси, понеже стигаш до момент, в който наблюдаваш определени екземпляри които се повтарят отново и отново, после пак и пак и така до безкрайност. С една дума - пародия. Разбрах кой как изглежда, но да се натрапва така ми е вече неприятно. Навярно много други са го усетили това. Цаката е да се наблюдават фалшивите профили и излишния спам както го нарекли хората. Мога още много да пиша по тази тема, ама съм на ясно, че всичко е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Септември 3, 2017 Share Публикувано Септември 3, 2017 Има update по-форума и в най-скоро време всичко ще си работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts