А.C.A.B. Публикувано Август 25, 2017 Share Публикувано Август 25, 2017 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Yamaha R6. [AMXBans] There are 6 days, 13 hours, 39 minutes and 31 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname: A.C.A.B. [AMXBans] Reason: 'psuvane' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:912770428' [AMXBans] Your IP: '212.45.79.130' [AMXBans] ======================================= Несправедлив бан заради обида на играч с думите " m**ka ti da e*a " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Август 25, 2017 Share Публикувано Август 25, 2017 Качи си демото поне . А и да ти кажа честно е много грозно да се псува и аз лично съм удрял банове заради псувни . Така че не знам каква драма търсиш при условие , че псуваш като каруцар . Ся разбирам , че си от Силистра , ама псувай си там не в сървърите :Д А иначе без демо шансовете ти клонят между 0 - 1 % :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
А.C.A.B. Публикувано Август 25, 2017 Author Share Публикувано Август 25, 2017 Just now, VLADI 1914 said: Качи си демото поне . А и да ти кажа честно е много грозно да се псува и аз лично съм удрял банове заради псувни . Така че не знам каква драма търсиш при условие , че псуваш като каруцар . Ся разбирам , че си от Силистра , ама псувай си там не в сървърите :Д А иначе без демо шансовете ти клонят между 0 - 1 % :Д Не ми позволява да кача демо Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Август 25, 2017 Share Публикувано Август 25, 2017 Ще си изчакаш да ти изтече времето и за другия път да се научиш как да се държиш в сървърите! Ако ли не използвай системата за Ънбан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts