murkai* Публикувано Август 23, 2017 Share Публикувано Август 23, 2017 1.Име и Фамилия: Мирослав Николаев Кирилов 2.Години: 17 3.Град: Монтана 4.Skype за връзка: Нямам.. 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да но не и във сериозни сървъри/вериги .. 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= ? https://www.gametracker.com/player/murkai*/79.124.59.244:27015/ Нямам минутите но ще ги направя това ми е най-малкия проблем 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | DUST2 RESPAWN 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Да не кажа голяма дума но 2-3 часа зависи колко ми се играе аз съм човек без работа и мога да отделям доста време 9.Можете ли да работите в екип? Да 10.Познавате ли амх командите? Имал съм сървър знам ги наизуст! 11.Имате ли проблеми с нервите? няма такива работи 12.С какъв псевдоним играете? murkai* П. С. Искам да стана админ защото има нарушители в сървър в който аз играя а именно DUST2 Respespawn аз съм там в повечето време и няма да има проблеми ще си върша работата и всичко каквото трябва извинете че пускам така прибързано кандидатурата но както казах искам да съм част от екип дори ако искате може и да започнем със един Тест Админ Хубав ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMAN Публикувано Август 23, 2017 Share Публикувано Август 23, 2017 Не имаш от мене. Регистрирал си се преди няма и месец, намазни се на 5-6 човека, даваше + на хубави мнения и на "ДА-та" по кандидатурите само и само за да ти върнат "ДА" на твоята, а на отрицателните мнения по кандидатури слагаше -, с цел да ти дават после на тебе ДА (не че ме интересува дали си ми дал - или + просто отбелязвам). Сам каза нямаш и минутите и някак си не ми вдъхваш доверие като се опитваш да си хитър по тоя начин. Другото което е гледам, че казваш, че има много нарушители пък един доклад не си направил. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE COHORT. Публикувано Август 23, 2017 Share Публикувано Август 23, 2017 Нито имаш месец игра в сървъра,нито минутите си се постарал да направиш. А пък за докладите да не говорим...Не и от мен. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Август 23, 2017 Share Публикувано Август 23, 2017 Отхвърлен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts