pazi_glavata Публикувано Юли 29, 2017 Share Публикувано Юли 29, 2017 Име на админа : BIOHAZARD Причина поради която се оплаквате ( обяснете на кратко ситуацията ) несправедливо гагване + банн Доказателства с които да потвърдите думите си ( Demo / снимки ) В кой сървър се е развила случката 79.124.59.244:27032 awp.india. Демо линк: http://dox.bg/files/dw?a=50d257bdc9 ; http://dox.bg/files/dw?a=102ca0cfb9 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIOHAZARD Публикувано Юли 29, 2017 Share Публикувано Юли 29, 2017 С тези псевдо-демота от по петнадесет секунди за никъде не си. Имам ги аз, но в доста по-голям формат и тъй като на тебе не дължа отчет - за момента нищо няма да постна тук, иначе съм си ги качил в докс-а и ако някой от главните ми ги поиска ще ги пратя. Сега по другия въпрос... Ти беше баннат от форума снощи заради изключително вулгарно поведение, не знам какво още искаш. Да спомена само че не аз те баннах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazi_glavata Публикувано Юли 29, 2017 Author Share Публикувано Юли 29, 2017 защо само той е баннат при наличие и на 2ро обиждащо се лице ? зашо и в форума си го баннал? криеш нещо за да си е междо админите хаиде качи демото и ти тъи като само него гагна и банна а дръгия ти приател го остави шото ти е познат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Юли 29, 2017 Share Публикувано Юли 29, 2017 Преди 23 минути, pazi_glavata said: защо само той е баннат при наличие и на 2ро обиждащо се лице ? зашо и в форума си го баннал? криеш нещо за да си е междо админите хаиде качи демото и ти тъи като само него гагна и банна а дръгия ти приател го остави шото ти е познат При такива писаници в чата на форума,задължително човека получава бан,дори и брат ми да е,пак отнаса бан-а. Има правила и трябва да се спазват!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazi_glavata Публикувано Юли 29, 2017 Author Share Публикувано Юли 29, 2017 защо не погледнем и по нагоре какво е писал биохазарта аз имам снимки къдети биохазата го издразва нормално че ше се изнерви сллед несправедлив банн и гаг нали уж е админ ама гагва тези които нему изнасят а аверчетата фрее не е коректно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazi_glavata Публикувано Юли 29, 2017 Author Share Публикувано Юли 29, 2017 другото което е. Ние сме двама различни играча, а сме баннати и двамата. Не се ли бан-ва по ник, не по ип П.П. С едно иш сме. Т.е. банвате и мен по този начин ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIOHAZARD Публикувано Юли 29, 2017 Share Публикувано Юли 29, 2017 Демо 1 Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=bb5ecdc190 Демо 2 Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=4a71cca074 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING AWPer Публикувано Юли 30, 2017 Share Публикувано Юли 30, 2017 Просто като видях ,че вие с приятелчетоти пускате оплаквания не знаех да плача ли да се смея ли.Така нека и аз да кажа няколко думи за Пази Главата и Праскам Глави.Понеже и двамата сте роботи и който ви бие винаги се заяждате с него и го заплашвате и обиждате.Точно твоето приятелче какви ли не заплахи ми отпрати ,че съм бил скрипт имал връзки в веригата а/у.И като видя ,че не му обръщам внимание почнахте да играете мръсно като точно ти мина от моя отбор и почна да му казваш къде се намираме и да не са просто обвинения той самия си го каза ,че го правите.И само за това подсказване заслужавате и двамата перманентен бан.За това вместо да се навирате между шамарите и да се правите на интересни си играйте играта като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Юли 30, 2017 Share Публикувано Юли 30, 2017 На Админското демо, което е по-дълго се вижда, че който обижда, получава гаг. Бана от сървъра е свален, но този от форума остава, заради обидите, които се изписаха. Следващият път си играйте играта и не обиждайте никого, защото когато нарушаваш правилата редовно, получаваш дълга почивка. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts