Nikola Публикувано Юли 11, 2017 Share Публикувано Юли 11, 2017 Чата не работи.Вероятно става въпрос за VIP чата защото другите си пишат.Отборния чат работи. Каквото и да напиша се показва това: https://s14.postimg.org/ipizzywrl/de_cpl_strike_320000.jpg Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
She Публикувано Юли 11, 2017 Share Публикувано Юли 11, 2017 И аз имам същия проблем, но не в следния сървър, а в дъста. Предполагам, че е свързано със всичките сървъри за ВИП играчите. Нещо трябва да се ъпдейтне май май. Не разбира туй She много.. 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Публикувано Юли 14, 2017 Author Share Публикувано Юли 14, 2017 Сега работи Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Юли 14, 2017 Share Публикувано Юли 14, 2017 Проблемите в последно време идват от стиим. Решиха след повече от 10 годишен застой да пуснат първия си ъпдейт и уж да оправят бъгове създадоха нови... Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Юли 14, 2017 Share Публикувано Юли 14, 2017 On 7/11/2017 at 5:56 PM, Nikola said: Чата не работи.Вероятно става въпрос за VIP чата защото другите си пишат.Отборния чат работи. Каквото и да напиша се показва това: https://s14.postimg.org/ipizzywrl/de_cpl_strike_320000.jpg Здравей! Мисля,че за момента работи,намерил съм временно решение на проблема. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDD Публикувано Юли 14, 2017 Share Публикувано Юли 14, 2017 Снощи правихме доста тестове и установихме, че този проблем го има само при ВИП чата и Steam потребителите. След смяна на името и махането на вип правата, този проблем изчезва! Аз не съм вип и проблем с чата нямам. Предполагам че заради ъпдейта някой от amx модовете свързан с чата се е бъгнал и не работи правилно. Не знам кой плъгин точно използвате в сървърите, но видях че един от популярните е Ultimate Chat (Ultimate Chat: Color, Ultimate Chat: Swear, Ultimate Chat: Mute, Ultimate Chat: Tag) и точно последния е този който изобразява ранковете. Предлагам на админите да следят развитието на плъгина (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=236576&page=12), тъй като във техния форум също има такова оплакване и да следят за обновления. За сега според мен е най-добре да се премахне тази опция с тези тагове или да се смени с някакъв друг... просто не е приятно постоянно да виждаш в чата s1: s2. Да, проблема е от новия ъпдейт и аз не вярвам че Valve ще се занимават да оправят проблемите на 3rd party модове за тяхната игра, а по-скоро трябва да е обратното. Искрено се надявам някой да се заеме и намери временно решение на проблема .. видяло се е че с чакане от Valve явно няма да мине номера. Можем само да се радваме, че все още се сещат да пускат ъпдейти дори и малко да са за тази вече 17 годишна игра Една снимка от файла ultimte_chat_tag.sma: едит: Да, временното решение и ние го намерихме - да не играеш с ВИП Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Юли 14, 2017 Share Публикувано Юли 14, 2017 Преди 9 минути, DDD said: Снощи правихме доста тестове и установихме, че този проблем го има само при ВИП чата и Steam потребителите. След смяна на името и махането на вип правата, този проблем изчезва! Аз не съм вип и проблем с чата нямам. Предполагам че заради ъпдейта някой от amx модовете свързан с чата се е бъгнал и не работи правилно. Не знам кой плъгин точно използвате в сървърите, но видях че един от популярните е Ultimate Chat (Ultimate Chat: Color, Ultimate Chat: Swear, Ultimate Chat: Mute, Ultimate Chat: Tag) и точно последния е този който изобразява ранковете. Предлагам на админите да следят развитието на плъгина (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=236576&page=12), тъй като във техния форум също има такова оплакване и да следят за обновления. За сега според мен е най-добре да се премахне тази опция с тези тагове или да се смени с някакъв друг... просто не е приятно постоянно да виждаш в чата s1: s2. Да, проблема е от новия ъпдейт и аз не вярвам че Valve ще се занимават да оправят проблемите на 3rd party модове за тяхната игра, а по-скоро трябва да е обратното. Искрено се надявам някой да се заеме и намери временно решение на проблема .. видяло се е че с чакане от Valve явно няма да мине номера. Можем само да се радваме, че все още се сещат да пускат ъпдейти дори и малко да са за тази вече 17 годишна игра Една снимка от файла ultimte_chat_tag.sma: едит: Да, временното решение и ние го намерихме - да не играеш с ВИП Не е от плугините просто от самия ъпдейт на цс-а,или трябва от стеам да си го оправят или самия плугин за чата да се преправя,за това ви казах да пробвате дали има промяна,защото вчера късно вечерта направих промени,и трябва да е наред всичко. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Публикувано Юли 14, 2017 Author Share Публикувано Юли 14, 2017 Да в момента работи.Благодаря. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDD Публикувано Юли 18, 2017 Share Публикувано Юли 18, 2017 Наистина от няколко дена всичко е наред в dust2 сървърите Но, проблем има и в awp arena-та. Там положението е още по-зле и се вижда само "s":http://imgur.com/a/jxE6G Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts