Jump to content

Recommended Posts

Предложението ми е да добавите тема във раздел : " V.I.P Услуги " и със самите услуги :D  Или аз съм сляп или не видях никъде да пише за който и да е било сървър каквато и да е информация. 
Не мисля , че някой е длъжен да ми дава информация в играта и самите играчи " из " сървърите не мислят че са длъжни и не са .... 
Един не много кратък пример : търсех си war3 сървър ... влязох в gametracker видях че вашият е 25/30 примерно и влязох от там видях как се казва името на сървъра .. хоп в uncle google и намерих и форума ... хоп в форума няма информация за ВИП екстрите и " кО прайм сЯ  "  :D досаждаме на някой играч или пишем 1 лично съобщение [ЛС] адресирано до всички собственици/модератори/админи и т.н. в форума в което няма никакъв смисъл ;)  (spam) .
Разбирам че от една страна умишлено може да не сте написали кой ВИП в кой сървър какво дава , за да няма разни злоупотреби с предложения махнете това , сложете онова на ВИП-а в еди си кой си сървър ... но по - скоро съм на мнението че губите #Donate .. тъй като няма информация за това . 

Недостатъчна информация : 339afc55c0ffb054.png  Нищо не пише за War3 и за разни други сървъри или в тях нямате ВИП услуги ... не са всички сървъри базирани на       " classic " . 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...