Jump to content

Предложение за дъстовете


Recommended Posts

Сигурно имате повече наблюдение и статистика, ама от около месец хората по дъстовете взеха да намаляват сериозно (в respawn, italy и други си има). Може би е време някои от тях да се слеят, няма смисъл да седят групички от по 7-8 в трите дъста: 

dust.jpg

Само се местим от единия дъст в другия през 2-3 минути. Та предложението ми е дъст 1 и 2 да се слеят.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Нормално е да намаляват все пак е лято и се играе по-малко. Какво ще стане, ако се слеят? Дъста ще е пълен окей, но  ще има такива ощетени играчи, които когато не могат да влезат в 1цата, защото е пълен и не са ВИП, влизат в 2ката..и си цъкат там, а ако го няма 2рия сървър то просто ще си намерят друга верига в която да цъкат. Навсякъде има намаляване на играчите дори и в respawnа се събират по-трудно вече повече играчи от колкото от обикновено, но това е както казах заради сезона. Против съм да се слеят! 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

И аз съм против. Харесва ми и Italy и Respawn-a War-a беше постоянно над 20 но сега сезона намаляха малко но скоро пак ще започнат да се пълнят.

Link to comment
Share on other sites

Предложението се отхвърля.

 

Дъстовете са почти пълни 24/7 с изключение на NO AWP сървъра, но той е направен точно поради тази причина , който не харесва снайперите да играе там. В момента сезона е такъв , че активността на играчите ще спадне , но това не значи , че трябва да се премахват сървъри.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...