Jump to content

Предложение за War3Respawn


Recommended Posts

Целта на предложенията е сървъра малко да се доближи до Counter-Strike и повече до WAR3.
В момента расите не са балансирани и се играе предимно Human и ELF.

Предлагам:
 
1.Undead
Vampiric Aura да се увеличи с една идея.
Levitation да се увеличи, при 16 левел да може да прескача този прозорец  https://s3.postimg.org/i847bkgnn/cs_office320000.jpg


2.Human Alliance
Да е с ~5% по-невидим от "cloak" за другите раси и да се премахне "cloak" за Human Alliance.
Human с "cloak" е 100% невидим и неможе да се играе.Повишава веротноста за игра с Wall.
Да не говорим колко е забавно да се телепортира някаде върху картата и да стреля със снаипера и ти нищо неможеш да направиш.

Когато имаш "necklace" да не може да се телепортира до теб ИЛИ при телепорт да има flash като от flash граната 1-2 секунди.
Възможноста да се телепортира до теб и да те убива веднага почти премахва смисъла от awp. Само наи-добрите с awp се справят.

3.Orcish Horde
Critical Grenade да се намали и да взима примерно 75-85 кръв заедно/общо  с  Critical Strike.
Equipment Reincarnation (Ankh) да се премахне, защото не работи при WAR3RESPAWN, и на негово място да се сложи примерно "gloves", "Steal Money", "Steal Armor", 20 кръв повече или друго.
Ultimate да взима ~ 35-50 кръв.
Critical Strike може да се увеличи с една идея ако е възможно.

4.Night Elves of Kalimdor
Evasion, Thorns Aura и Trueshot Aura да се намалят малко да речем 5-10%.
Времетраенето на Ultimate вече сте го намалили и е добре.

5.Blood Mage
Pheonix да се премахне, защото не работи при WAR3RESPAWN, и на негово място да се сложи някоя слаба магия например "Steal Armor" или друго.
Siphon Mana да се намали малко.
Ultimate да взима ~ 35-50 кръв.

6.Shadow Hunter
Hex да се увеличи малко.Ако не може, защото не съм сигурен за това, тогава де се увеличи малко Healing Wave.

7.Warden
Blink да блокира всички ултимати включително телепорт.
Shadow Strike да взима ~ 35-50 кръв.

8.Crypt Lord
Impale да се намали с много,то буквално всеки изтрел те изтрелва до небето и неможеш нищо да направиш, просто не е добре така и супер дразни.
Spiked Carapace да се увеличи в рамките на разумното.
Carrion Beetles да се увеличи в рамките на разумното.
Ultimate да взима ~ 35-50 кръв.


Предлагам да се добави шопменю3 в което да има поне:
Orc He Prot = Предпазва ви от допълнителния демидж на Orc гранатите.
Crit&True Prot = Предпазва ви от дъпълнителния демидж на "Orc Critical Strike" и "Elf's Trueshot" скиловете.
Steal Money = Дава точки при всяко попадение в противника. Примерно 100
Steal Armor = Дава броня при всяко попадение в противника. Примерно 5.
Slapper = Слапвате играч при всяко попадение. Цената му да бъде над 4000 точки ако се приеме.
Long Jump = LongJump от типа на Half-Life. Използва се с: duck + jump. Цената му да бъде над 5000-6000 точки ако се приеме.
Или ако не то поне да се добави  Orc He Prot в съществуващите менюта.

Предлагам цената на "claws" да се намали да речем на 1000 точки.(за 16-ти левел)
Предлагам скороста на "boots" да се увеличи и да стане малко по-бавно от Undead.Сега почти не се усеща разлика когато си го купиш.

Сега когато няма RTV играчите пак теоритично могат да сменят картата, като достатъчно хора напишат в конзолата votemаp 2 например.
Проблема е, че да кажем има 6 играча в момента a то иска 10 гласа за да се смени картата, което нали не е добре.
Предлагам този инструмент да сменя картата при гласували процент от потребителите примерно 62%.

Предлагам да се премахнат от чата съобщенията когато се хвърля граната. Чист спам, на малките карти чата не се вижда от тях.

Предлагам да се премахне възможноста да се говори по микрофона. Няма никакъв смисъл от това и се ползва предимно за дразнене.

Предлагам да се сложат още две малки карти, за 32 играча, в листа за гласуване.

Предлагам да се замени или пренастрои, ако позволява, Spawn protect плугина така, че да има ясно време в което ще предпазва играча, примерно 1-1.5 секунди без значение дали се движи.
Сега пази докато не мръднеш. Това много хора не го знаят и стават жертви и после мрънкат, че нямало Spawn protect. Така ще е по-добре и за атакуващия и за защитаващия се.


Забележка: Последно време са направени положителни промени, така че някои от нещата може вече да са направени.

Съзнавам, че повечето неща едва ли ще се направят поради една или друга причина. Също съзнавам,че ако горното се изпълни вероятно малка част от поребителите ще спрат да влизат.
Все пак смятам, че тези предложения ще направят играта по интересна, разнообразна, равностойна и честна.И ще направят сървъра уникален и по привлекателен за игра.
 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Напълно ненужно мода е балансиран не ми се изброява защото нямам време .. играл/а си явно във сървър в който има shopmenu3 този сървър не е такъв , за да се променят скилове на раси .. имате достъп и до chameleon расата което в повечето други сървъри е достъпно само с ВИП ... Human се вижда много добре дори и с cloak малко са human-ите на които расата им е на максимален левел следователно .... Напълно излишно е да се променя каквото и да е било по - расите ... някой ти играе с Elf взимаш едно AWP и ELf-a изчезва , ако си бавен играй с Undead с AwP с/у Elf , ужасно много неща мога да ти изброя за расите коя на коя противодейства за това са толкова много раси в този мод аз съм вдигнал по - малко на всички , за да мога като играя в по - слабият отбор с/у някой от по - силните играчи който дебне слабисти да му спра тока генерално и в най - честия случай напуска .. да не би случайно да му се развали статса както в повечето други сървъри ... По - скоро направи предложение за shopmenu3 ако искаш да стане по - интересен мода от колкото да се пипат расите в момента ...  Играл съм в топ веригите от преди 10 години на сам .. от опит пиша няма смисъл да се пипат расите в работещ сървър ... Промените ли една раса трудно ще намерите баланса и ще трябва да промените и всички останали. 
Също така Respawn Protection представи си някой бързак като мен чува че някой с Warden се е разгърмял в базата ми не за 1 сек. за половин съм се обърнал и е останал без глава ... по твоята логика ще имам достатъчно време да се обърна и да го убия а сега те пуска на някаква страна мръднеш ли .. бавен ли си и си по - гръб .. Mole и Warden ще се обезсмислят ако "RP" е  за време ...
 

Link to comment
Share on other sites

Преди всичко искам да ти кажа, че аз уважавам хората който имат собствено мнение дори и да е различно от моето.

Не е нужно хуман да е 16 левел за да има пълна невидимост.
Хуман от терористите + "cloak" + нож или пистолет е 99% невидим. Хуман от контра терористите + "cloak" + нож или пистолет е 90% невидим.
Има карти който са много тегави когато се пуснат терористите с хуман + "cloak". Например на de_dust4ever зеления скин на Т почти не се вижда с "cloak".
Толкова са невидими, че ги целя по цифрите които показват калко кръв съм им взел. Това Counter-Strike ли е криеница ли е някаква друга игра ли е?
Но да кажем, че това дали се вижда или не, е субективен фактор, и за мен може да са невидими за друг да са си добре.

"... някой ти играе с Elf взимаш едно AWP и ELf-a изчезва"
Ти разсъждаваш от твоята гледна точка и сам за себеси си прав,да.
Но не всички са добри колкото теб с AWP .Огромната част от играчите не ползват AWP или не са добри с AWP или пък просто не искат да играят с AWP.
Да оставим AWP настрана, някакси ми е много куцо да изпразня в някои целия пълнител и не само не умира а ме убива с един изтрел.
Друг много забавен момент е ,когато уцеля елфа в десетката със снайпера и да умра заедно с него, въпреки че имам 175 кръв.
ЕЛФ е най-силната раса и така трябва да бъде, но да е в разумни граници.

За  Respawn Protection
Значи искаш да кажеш, че ако да речем те хвана в базата и ти направя 5 убииства докато се опитваш да се обърнеш ще ти е по-забавно, така ли?
За Mole и Warden няма да се промени нищо. В този сървър постоянно има някои в базата да чака молета. Даже има професионалисти който само това правят.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Добре съгласих се че съм добър с Awp и че не всеки може да играе с него , за respawn pr.. както си решите ( " за всеобщото благо " )  .. аз виждам human , но явно не всички са като мен .. тук си много прав глобално 90 % не ги виждат .. наистина мнението ми е главно базирано на моя опит и наистина не всички играят като мен факт е .. но просто ако направите промени по - дадена раса ... гледайте да е балансирано спрямо другите раси и не променяйте скилове .. да ги заменяте с предмети от shopmenu3 това имам в предвид . За всичко останало почти ме нави :D

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...